Snoeien en meubels, oh ja! en Mario Galaxy!

Dat was weer een stevig weekend. Zaterdag een grote bakwagen gehuurd, omdat er heel wat meubilair alle kanten op moest. En die wagen is goed gebruikt, hij heeft alles goed mogelijk gemaakt en ook konden we zo de overige spullen naar de kringloop brengen. Helaas was het wel zo dat toen we klaar waren op het centrale punt, er niemand buiten Kim en Iris tijd had om nog verder te helpen. Dus met de rest van de rotzooi moest ik met 2 vrouwen slepen, dat is behoorlijk pittig. Wat wel weer leuk was, was dat de kringloop winkel mensen ons “fantastische mensen” vonden, ze waren heel dankbaar voor de spullen die we kwamen brengen.

Zondag stond in het teken van werk inhalen, had nog een hoop te doen voor 2e2. Op gegeven moment had ik mijn werkzaamheden voltooid en Iris nog niet. Mooi moment om de tuin even flink bij te snoeien. Noeste arbeid met een flinke kettingzaag en de tuin staat er weer veel beter bij. Wel een paar keer van die zwieptakken tegen mijn bevroren oortjes gehad, wat doet dat toch gemeen zeer! :)

Super Mario GalaxyOok heb ik tussendoor nog kans gezien om een paar uurtjes te besteden aan het spel Mario Galaxy dat ik eindelijk binnen had (dankjewel Kim!!!!). Wat is hij weer super! Ik heb me nog nooit teleurgesteld gevoeld bij een Mario game, zo ook deze keer niet!

Technorati: ((Super Mario Galaxy)), ((Snoeien)), ((Meubels)), ((Kringloop winkel))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous