CampZone vergadering en een nieuwe lapotp

Gisteren avond was weer pittig. Eerst ben ik naar IJsselstein gereden om Iris haar nieuwe laptop op te halen bij BTO. Helaas kon ik er niet meteen mee aan de slag omdat ik direct daarop volgend een CampZone vergadering had in Houten. Aangezien iedereen nog moest eten (blijft vrije tijd en avonden werken) zijn we eerst naar de McDonalds in Houten gegaan. Daar zaten we rond 17:45 uur dan ook lekker aan de maaltijd. De avond liep een beetje anders dan verwacht: we zaten er eigenlijk prima en gingen tegen 22:00 uur eindelijk de McDonalds uit. Een prima vergaderruimte dus?

Het was wel vreemd, maar schamen deden we ons niet: toen we onze spullen gingen weggooien zaten een aantal mannen in pakken met stapels papieren en rekenmachines precies hetzelfde te doen. Zo gek waren wij dan dus nog niet met onze informele meeting :D.

Thuisgekomen toch maar begonnen aan de installatie van de laptop. Het is zo’n spetterend snel en leuk ding dat ik om 4:00 uur toch maar eens naar bed ging… Dat is natuurlijk niet geheel de bedoeling…

Later meer over de laptop :D.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous