Nieuw, nieuwer, nieuwst...

Nou, na voor Iris een laptop gekocht te hebben was ik nog niet klaar. Ik heb ondertussen mijn mediacenter vervangen door een vele zwaardere mediacenter, aangezien hij HD content en andere Highres zooi niet goed trok. Het bakje heeft dan ook echt een jaar of 3, 4 dienst gedaan als trouwe videorecorder, dus die wordt echt eervol ontslagen. Mijn nieuwe mediacenter heeft een zware videokaart en 1 tb opslag :).

Maargoed, hoge resolutie content kunnen afspelen is wel leuk, maar het verschil was niet goed zichtbaar op tv. Kortom, dan heb je ook een Full HD tv nodig. Die heb ik ook een gekocht (bedankt Andries, voor het halen!).

En mijn god wat is het prachtig allemaal. Ik heb nog nooit zulke hoogwaardige zooi zitten bekijken thuis :D.

Daarnaast heb ik ook mijn deurbel vervangen: als ik boven ben hoor ik de bel nu ook voortaan! Erg leuk voor de visite! Verder heb ik wat nieuwe lichtknoppen etc gekocht zodat we dingen eens netjes af kunnen gaan maken.

Het staat allemaal erg leuk bij de nieuwe meubels :D.

Wel een absoluut financieel dieptepunt berijkt nu, dus vanaf hier wordt het weer nijver sparen…

Technorati: ((HD TV)), ((Team Mediaportal)), ((Mediacenter))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous