Rijbewijs: een spannend vervolg op het drama

RijbewijsMjah, vandaag was de grote dag. Ik kon mijn nieuwe rijbewijs ophalen bij de gemeente. Vanmorgen zou ik dus wat later naar werk gaan, eerst om 8:30 uur verschijnen op het gemeentehuis. Daar bleken ze een probleempje te hebben met het Burgerzaken-systeem. Of ik even wilde wachten. 3 bakken koffie verder werd me gevraagd of ik ver weg woonde. Kreeg een papiertje mee, dan kon ik af en toe bellen of het systeem het weer deed.

Om 11:15 uur was het dan zover. Ik mocht mijn rijbewijs gaan halen, het systeem deed het weer. Ben ik blij dat ik in principe thuis ook werkzaamheden uit kan voeren.

Veel grappiger was nog de vrouw die duidelijk koorts had en langs me zat. Die had wel voor de snelle procedure van 40€ gekozen, zodat ze haar rijbewijs binnen 1 werkdag zou hebben. Die zat er vandaag duidelijk minder vrolijk voor de 3de keer. Niet dat ze haar geld terug kreeg, als het de gemeente vandaag lukte was het toch binnen 5 werkdagen, wat de normale procedure was… :S

ZUCHT!

Technorati: ((Gemeentehuis)), ((Rijbewijs)), ((Thuis werken)), ((Burgerzaken))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous