Druk weekend en ziek

Een goed besteed weekend, ondanks dat ik nog steeds goed ziek ben. De afgelopen week ben ik ook anderhalve dag ziek thuis geweest, maar over is het nog steeds niet. Toch heb ik tussendoor kans gezien om in huis een aantal lichtknoppen te vervangen door lichtknoppen die wel in de muur blijven zitten of geen raar kleurtje hebben. Daarnaast hebben we stevig opgeruimd. We hebben de tuin weer bijgesnoeid, en jah, ik heb duidelijk hooikoorts, want ik was zo weer ontzettend ziek. In de huiskamer heb ik ook eindelijk een lamp opgehangen en we hebben de kussens van de bank gewassen. Zo nog een hoop dingen die toch eens moesten gebeuren. Verder het hele weekend vroeg naar bed en redelijk vroeg op. Zaterdag kwamen Joost en Myrte ineens langs, waarmee we met mijn moeder in het pannenkoekenrestaurant Den Tol zijn gaan eten.

Al met al een druk weekend geweest waarin het allemaal toch behoorlijk wat energie kostte. Ook weer wat administratie van mijn team bijgewerkt, maar nog niet zover als ik al wilde zijn. Mijn vader racede dit weekend, maar dat heb ik helaas echt niet gered, ben benieuwd hoe het gegaan is. Als het goed is zijn race gebeurt in zijn nieuwe auto :D.

En natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar maandag. Na 2 maanden zijn Deflin en Femke terug uit Nieuw Zeeland, ben benieuwd of ze blij zijn om weer terug te zijn!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous