Ziek geweest, PS3 gekocht en mijn vader zijn eerste race

Uitgeschakeld door HermanNou, zo gaat de tijd snel voorbij! Ik ben dus ziek geweest. Eerst een griepje van 3 dagen en daar vervolgens een oorontsteking achteraan. Erg zuur allemaal en vooral van de oorontsteking veel last gehad, mijn god, wat doet dat zeer!

Afgelopen vrijdag heb ik een PS3 gekocht (omdat ik ook naar de apotheek moest en was het tv-kijken aardig beu zolang de pijnstillers werkten). Heb er meteen een aantal games bij gehaald en moet zeggen dat ik plezierig onder de indruk ben van de mogelijkheden. De oude Eye-Toy werkt er gewoon op, een bleutooth headsetje erbij en lekker online gamen tegen je vrienden. Voor diegenen die ook een PS3 hebben en mij willen toevoegen online: GPN-CZero is mijn PS3 gamer-id. Ik zie jullie uitnodigingen om te verbinden graag tegemoet!

De PS3 bevalt me overigens super goed. Met name Burnout met Herman en Andries is zeer de moeite waard gebleken, check vooral Herman zijn site even! Het leuke aan het spel is dat als je iemand uitschakeld, diegene even gefotografeerd wordt door zijn playstation om het korte moment van afgrijzen vast te leggen. Deze kan de speler die hem uitschakelde weer mooi bewaren als trofee. De foto hierboven is dan ook Herman zijn trofee, die mij uitschakelde…

Mijn vader zijn races ben ik helaas niet in staat geweest bij te wonen. Ik was ziek thuis. Ik heb wel nog kans gezien het een en ander aan mijn huis te doen, maar niet al te veel. Ik begreep echter van mijn vader dat zijn extra race om zijn nieuwe auto uit te proberen een ontzettende tegenvaller is geweest. Alhoewel de auto fantastisch was, was het wel heel hard werken om dit monster onder controle te houden (dat is een hoop meer vermogen). En hij is helaas uitgeschakeld door een opgefokte Golf, die ineens naar links kwam en mijn vader niet had zien aankomen. Wel zat er een 60 km verschil in snelheid tussen beiden. Dus een gebroken wielophanging, bumper kwijt etc…. Deze eerste race is dus meteen weer terug de garage in geworden. Ben benieuwd naar de volgende!

Technorati: ((PS3)), ((Gamertag)), ((Races)), ((Ziek))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous