Nieuwe motor

Nou ja… Nieuw? Uit 1984.

Ik had een motor op het oog, een Honda CB sevenfifty special, die was op zich erg mooi. Samen met Iris, Freddy en Kim ben ik een kijkje gaan nemen. Ik vond hem harstikke mooi en hij reed goed. Dus ik wilde hem wel. Freddy gaf me echter aan dat zijn oom ook nog een motor had staan: een Honda Shadow VF 500 c. Dat interresseerde me echter helemaal niet, ik heb nog nooit een mooie shadow gezien dus ik hoefde het niet. Freddy wilde toch graag dat ik eens ging kijken en jah, kijken kost niets toch? Dus wij nog even naar Freddy zijn oom om een lelijke shadow te gaan bekijken. Tot mijn stomme verbazing vond ik deze wel ontzettend mooi. Na wat googlewerk kwam ik er nu achter dat ik alle shadows uit de jaren 80 zo’n beetje wel mooi vind. Dus ik heb hem direct gekocht:

Nieuwe motor

Ik vind hem toch wel erg mooi. Er moeten wat kleine dingen aan gebeuren, bijvoorbeeld het knipperlicht vervangen, maargoed: kleine dingetjes gaan wel lukken. Ik heb voorlopig toch nog geen rijbewijs!

Technorati: ((Honda Shadow VF500 C)), ((Motor))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous