Bloodrayne

BloodrayneOkay, de grote fout toch weer gemaakt……. De film van een game kijken. In dit geval de film bij de game Bloodrayne. En opmerkelijk was het.

Bloodrayne is eigenlijk lang geleden voor me, dat ik het spel speelde. Ik kan me niet veel meer herinneren dan een schemerige game waarin je een soort half vampier was, niet door water kon lopen, bloed kon drinken om te herstellen en allerlei kleine eilandjes waar je vampieren en andere monsters moest afslachten, met zwaarden of met een dubbeloops pump action shotgun. Om van eiland naar eiland te komen moest je bijvoorbeeld over hoogspanningsleidingen heen lopen.

Tot mijn stomme verbazing speelde de film zich echter af in de middeleeuwen… Dat is vreemd. Als dan vervolgens iedereen goed martial arts kan behalve de hoofdrolspeelster die toch een echte hack en slasher moet vertegenwoordigen begint het allemaal wel heel teleurstellend te worden. Vol teleurstelling heb ik de film zitten kijken tot het moment dat ze over zouden springen naar onze tijd… Helaas kwam dat moment dus ook gewoon simpelweg niet.

Een saaie film, met weinig tot geen verhaal waarin echt het hele gevoel van de game mist, geplaatst in de verkeerde tijd…

Dikke 0 wat mij betreft.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous