En weer terug van CampZone

Mjah, en toen was ik er weer even 3 weken tussenuit. Hetzelfde als de afgelopen 7 jaar heb ik wederom mijn vakantie geofferd aan CampZone. Ik ben sinds donderdag weer thuis, waarbij ik eigenlijk de bedoeling had tot maandag bij te komen, maar de eerste meeting is afgelopen weekend al weer geweest. Vanavond hebben we ook weer vergadering.

Toch was het zeker de moeite waard en moet ik eigenlijk zeggen dat dit jaar mijn energie en zin toch wel positief beinvloed heeft. Voor de bezoekers, maar ook voor de crew dit keer, is het toch echt wel een top CampZone geweest! Voor het eerst in lange tijd liep het contact met de bezoekers weer echt en had ik ook een beetje het gevoel dat ik er was voor de gezelligheid en de fun. Dat er tussendoor flink gewerkt moet worden mag de pret niet drukken, zeker wanneer bezoekers er stevast positief op reageren. Dat is nu echt wat CampZone mogelijk maakt: Een positieve “dit is van ons allemaal” houding.

Dat maakte dan ook dat ik ondanks andere voornemens heb besloten door te gaan met dit circus. Over een jaar dus weer zo’n post :)

Als het goed is krijg ik vandaag eindelijk de nieuwe Soul Calibur binnen (bleek ik vergeten te zijn in mijn bestelrondje) en ik heb de afgelopen paar dagen mijn afscheidscadeau van Wegener benut: “Battlefield: Bad Company”. Het spel  bevalt me enorm goed!

Enfin, maar weer verder met mijn eerste werkdag!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous