Meubels eruit!

Afgelopen weekend heb ik dankzij de grote hulp van Herman voor mekaar gekregen dat ik een aantal kasten, een bureau en een hoop oude spulletjes naar de stort heb gebracht. Dit omdat ik veel spullen had die onnodig ruimte in namen in huis, ruimte die ik wel nodig heb. Nu zijn de garage en de zolder grotendeels leeg en ook op mijn computerkamer heb ik veel ruimte terug. Ook veel oude apparatuur ligt nu thuis niet meer in de weg :).

Aangezien ik geen trekhaak heb en het om grote spullen ging, moest ik toch weer een duur busje huren. Dankzij Herman konden we beschikken over een auto met trekhaak, waar een aanhanger zo bij geregeld was. Grappig was dat we 10 minuten te laat bij de stort aankwamen, maar tot ons grote genoegen de stort 15 minuten langer open bleek dan dat wij dachten :).

Daarmee is alles weer net goed gekomen, anders waren het flink wat extra kilometers geworden :).

Herman, bedankt!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous