PS3 uitgezwaaid

PS3Nou, zojuist mijn PS3 uitgezwaaid. Die gaat op de post naar Sony, omdat de Blu-ray drive schijven niet goed meer wil lezen. Ik dacht dat ik pech had, maar toen zag ik dit bij Tros Radar… Goed verhaal :S

Gelukkig is mijn PS3 nog geen jaar oud (ook weer raar, is nog binnen een jaar dus voordat hij er mee kapt). Ik heb een call aangemaakt via het Sony servicenummer en alles ging gelukkig snel en van een leien dakje. Je hebt je oorspronkelijke aankoopbonnen nodig, welke ik gelukkig bij aankoop direct gescanned had. Vervolgens stuurt Sony je instructies over wat je mee moet sturen en een verzendlabel. Je kan hem zelfs ongefrankeerd verzenden. Als ik de andere sites en ervaringen van mensen lees kan ik hem snel terug verwachten.

Daar hoop ik dan ook stevig op, dit apparaatje is verantwoordelijk voor een belangrijk deel van mijn ontspanning. Na lang en laat werken vind ik het heerlijk om nog even een half uurtje tot een uurtje achter de PS3 te kruipen. Nog veel belangrijker: Ik had twee nieuwe games gekocht toen hij kapot bleek. Die wil ik natuurlijk ook wel eens proberen!

Technorati: ((Sony)), ((PS3)), ((Blu-ray drive))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous