Mailserver weer stuk!

Wat een ellende. Gisteren was het weer zover, ik kom thuis en mijn mailserver staat uit. Weer de voeding? Nee, de lampjes op het moederbord branden en de NIC knippert ook vrolijk. Maarre, aangaan ho maar. Aanknop kort gesloten, alles losgemaakt, maar niets ervan: de machine gaat niet meer aan….

Gelukkig bleek Andries nog een vergelijkbare machine te hebben die hij niet gebruikt (we hebben destijds redelijk dezelfde hardware aangeschaft). Gelukkig mocht ik, ondanks dat hij jarig was!!!!, langskomen om mijn hardware over te schroeven in zijn pc.

Hiermee heeft hij de mail van een heleboel mensen voorlopig weer gered. Ik heb in ieder geval besloten dat ik meteen nieuwe hardware ga aanschaffen, een totaal nieuw systeem. Want ik begin er wel een aardige sik van te krijgen zo :(

Andries, bedankt!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous