Star Trek

Star TrekGisteren was het Iris en Andries dan toch gelukt. En goed… Sandra, Freddy en ik gingen mee terwijl Iris en Andries naar een film gingen die ze graag wilden zien. Want echt verheugen deden we ons niet… Star Trek is een serie op TV, die ik heus wel eens keek, vaak ook best wel kon waarderen. Maar ook niet meer dan dat. Om nu datzelfde in de bios te gaan bekijken vond ik niet echt uitnodigend. Veel bla bla, veel technologie gezwam en vooral langer dan normaal ook nog.

Omdat ik niet echt wat anders had te doen en de film online goed ontvangen leek te worden ben ik dan toch maar mee gegaan. Hetzelfde gold voor Sandra en Freddy…

Vervolgens werden we dus ongelofelijk verrast! Het was dus echt een erg goede film! Ik, Freddy èn Sandra hebben ons ook ontzettend vermaakt! Veel humor, actie en vooral een wat minder lieve “regels zijn regels” kapitein op het schip maakten de film snel, leuk en erg grappig. Een Rus die de communicatie op het schip doet, maar niet in staat was de V’s in de code die hij nodig had om een oproep te doen uit te spreken maakten het erg grappig. Dan een Scotty erbij die met zijn rare schotse accent en een totaal eigen beleving van alles wat er gebeurd, tussen het schieten en verhaal door, maakten de film werkelijk leuk!

Kortom, raar genoeg heb ik hem niet wel aardig gevonden, maar echt genoten. Een dikke aanrader voor iedereen!

Technorati: ((Star Trek)), ((Film)), ((Freddy)), ((Iris)), ((Andries)), ((Sandra))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous