Nieuw keyboard, supersweet!

![Logitech Illuminated](http://steph.taizer.net/images/stories/logitech illuminated.jpg)Afgelopen week heb ik een nieuwe printer aangeschaft. Een HP officejet all-in-one. Waarom? Voornamelijk door 2 functies: 2 zijdig printen en een sheetfeeder voor scannen. Maar in de Officecenter zag ik ineens dit keyboard liggen. Ik had mijn oog er al lang op, maar aangezien ik al een keyboard bezit had ik eigenlijk besloten hem niet te gaan bestellen. In ieder geval tot het hard nodig zou zijn. Nu hij daar op display lag… Euh… Gekocht dus.

En hij bevalt dan ook werkelijk super! Laptopkeyboard achtig, maar een veel zwaardere aanslag/klik. Dit typt echt fantastisch en ik merk dan ook dat ik weer veel sneller begin te typen. Toetsenborden hebben zo’n grote invloed op hoe snel je typen kan, dat verbaasd me telkens weer.

Het toetsenbord is vooral fijn omdat hij no nonsense is. Geen speciale rotzooi, (wel met FN een paar functies) gewoon een clean us keyboard. Elke toets heeft backlight verlichting waarin alleen de letter uitgelicht wordt (natuurlijk instelbaar in lichtsterkte). En het toetsenbord is flinterdun! 9.3mm! Daarbij had ik dan wel de verwachting dat dat hinderlijk zou zijn, maar het bevalt me nu na een paar dagen typen echt grandioos!

Must buy als je op zoek bent!

Technorati: ((Logitech Illuminated)), ((Keyboard)), ((HP Officejet))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous