Lang geleden...

TwitterIn de zijkant zie je het dan ook goed. Vanaf februari heb ik eigenlijk geen nieuws meer geplaatst. Het zal kort bij mijn start aan Twitter geweest zijn. Dat heeft dan ook alles met elkaar te maken denk ik… Want Twitter is erg laagdrempelig in tegenstelling tot mijn oude blogsoftware: Joomla. Herman had het ook al eerder gezegd: Wordpress is fijn. En inderdaad! Wordpress is laagdrempelig, kan mail updates en eigenlijk vanalles automatisch aan. En dat zocht ik wel. Ondermeer had Joomla problemen met plaatjes vanuit alles behalve IE. Dat is dus echt hinderlijk, zeker aangezien ik bij alles graag een plaatje zet! Enfin: Ik ben dus weer teruggekeerd in de blogosphere. Ik merkte dat ik met de laagdrempeligheid van Twitter een nieuw en toegankelijkere manier van mezelf uiten had gevonden. Dat is natuurlijk hartstikke fijn, maar leuke stukjes krijg je nou ook weer niet echt terug in die 140 karakters. Buiten dat is het natuurlijk ook jammer dat je Twitter niet zo prettig kan teruglezen. Wanneer was ik waar mee bezig, een zinvol antwoord vind je daar niet op bij Twitter. Met Wordpress heeft het er dus in ieder geval alle schijn van dat ik weer heel wat actiever ga zijn. Nu heb ik al genoeg artikelen klaar staan in de drafts-sectie om voorlopig weer een leuk gevulde site te hebben! Ik hoop dus dat mijn lezers ook weer terugkeren op mijn nieuwe adres! Gelukkig hebben we dan ook Twitter voor de dienstmededeling, aan de reacties op mijn verhuisbericht te zien komt dat wel goed :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous