Morgen trouwen...

TrouwenEn voor ik het vergeet. Morgen trouw ik dus met Iris. Ben behoorlijk moe nu, we moeten er maar snel in, want het is vroeg dag. Iris moet om 7:30 uur bij de kapper zijn. Ik als jongen moet tegen mijn verwachtingen in ook bij de kapper verschijnen volgens mijn kapper. Gratis en binnen 3 minuten klaar fluisterde hij me nog in :). De ringen zijn geregeld, gadgets voor morgen liggen klaar, Myrte heeft de planning en de spullen. Andries komt ons vroeg halen. Kortom, kan weinig mis gaan toch? :P Het wordt een redelijk volle agenda, waarbij ik het vermoeden heb dat de dag veel te weinig uren gaat hebben! Volgens mij gaat het een gezellige dag worden! Heb er wel zin in… Als je zin hebt moet je ook onze bruiloftsite maar checken: http://bruiloft.taizer.net. Goede nacht! :D

Comments oude systeem:

Herman -

Ben benieuwd morgen :)

Evert Jan -

Fijne dag vandaag, Steph en Iris!

Claudia -

ben zoooo benieuwd jongens! tot zo!

Claudia -

Ow… en ik krijg Glenn niet in een pak :D :D

Adding content to the end of the web.

Next
Previous