Nieuwe cd: Sitra Ahra

Sitra AhraEen poosje geleden zag ik op ITunes dat de nieuwe cd van Therion eraan zat te komen, Sitra Ahra. En verdomd als het niet zo was, er stond gewoon een nette pre-order link bij :). Nu heb ik wel het gevoel dat ik één van de weinigen ben die deze muziek waardeerd, maar pas op Twitter ontdekte ik ook dat mijn andere stiekume hobby, hacker-games, ook door heel veel anderen gedeeld werd :). Wat kan je verwachten? Opera op metal. Ik zou niet weten hoe ik het beter kan omschrijven… Ik heb dit soort muziek erg vaak aanstaan op de achtergrond als ik zit te werken, dat vind ik echt heerlijk. Wellicht dat mensen die Ayreon of The Guilt Machine luisteren dit wel een beetje bekend voorkomt, alhoewel het toch weer wat anders is. Maar je zou het hetzelfde genre kunnen noemen. Toen ik maandag ontdekte dat mijn pre-order gedownload was, heb ik dan ook direct gezorgd dat hij in de auto terecht kwam. Ik heb hem onderweg dus al kunnen luisteren en vind dat ik mag zeggen dat het naar mijn mening hun beste CD ooit is! :D Andries en Sandra hebben hem op onze huwelijksdag continue gedraaid in de auto terwijl ze ons rondreden, dus de eerste prettige herinnering zit er al aan :D Nu is het wachten op mijn volgende pre-order, die ik deze week op de mat verwacht. Ik vertel er verder nog even niets over omdat het ook Kim’s verjaardagscadeau is! :) Je kan hem overigens gewoon al luisteren op Spotify: Therion – Sitra Ahra

Comments oude systeem:

Herman -

Oeh, klinkt interessant, zo in de auto eens naar luisteren (Spotify)

Rob -

Je bent zeker niet de enige die Therion luistert :) Ik ben eigenlijk meer benieuwd wat je met hacker-games bedoeld, doel je hiermee op sites zoals try2hack?

Adding content to the end of the web.

Next
Previous