Getrouwd!

Tjonge, wat een dag was het! En de opkomst! Vrijwel iedereen die we hadden uitgenodigd was er. Er waren zelfs mensen die absoluut niet konden, maar toch ergens kans zagen zich even te laten zien! We hebben vandaag al wat foto’s van onze fotograaf (zo ontzettend bedankt Joost!!!) mogen ontvangen, zodat ik hieronder al een momentje van de bruiloft kan weergeven :).

Deze post blijkt moeilijk, omdat ik geen idee heb waar te beginnen! Het was echt een fantastische dag, waarop eigenlijk alles gewoon soepel en makkelijk verliep. We zijn overladen met leuke opmerkingen, cadeaux, felicitaties, vrolijkheid en zon!!!! Ikzelf ben heel blij dat mijn “verrassinkje” voor Iris goed uitpakte en dat iedereen maar vooral Iris daar leuk op reageerde! Als je dan zelfs complimentjes krijgt over de muziekkeuze vraag je je toch een beetje af waar je je zorgen over gemaakt hebt :P Het geheel van de dag, de mensen, de dingen, de woorden en de aankleding hebben op ons een ongelofelijke indruk gemaakt. Ik wil dan uiteraard ook in het bijzonder Myrte enorm bedanken voor de enorme bijdrage: ceremoniemeester… Tjonge wat had je alles voor elkaar zeg! Het was heerlijk om onze warme, ondernemende vrienden, veel-meer-dan-alleen-collegae, familie, ouders en zo voort allemaal bij elkaar te zien op zo’n stralende en voor ons belangrijke dag! De hapjes waren overvloedig en de chocola werd nogal goed ontvangen ^^ merkte ik. Na de receptie hebben we met de 2 gezinnen en de getuigen nog gedineerd om de avond rustig en intiem af te sluiten. (Zo rustig als dat kan met onze familie en getuigen dan…) Cleem, Freddy en Kim (alledrie even bekaf) besloten zelfs nog even bij me thuis te komen napraten (met biertje) zodat het alsnog een latertje werd :). Wat me achteraf zelf een beetje verraste was hoe weinig tijd ik eigenlijk had om iedereen persoonlijk te spreken! Een paar uurtjes voor 100 man is redelijk krapjes! Ik zag dat iedereen het gezellig maakte met elkaar, dus gemist zal het niet zijn :). Maar vreemd genoeg had ik dat niet zien aankomen! Ik had ook juist extra zin om overal lang te blijven hangen :D. Maargoed, ook dat zegt dan meer over het bezoek: als je niet het gevoel had tijd genoeg voor iedereen te hebben, waren er blijkbaar mensen waar je graag mee wilde spreken! :) En ook leuk als je het weer ergens spot: http://www.ophakken.nl/bseni/

Adding content to the end of the web.

Next
Previous