Dat was een flink weekend!

Grid opstellen

Ik heb er wel erg van genoten, maar het was wel te vol, waardoor ik er nog een beetje moe van ben.. Vrijdag avond had ik voor de verandering vrij weinig. Ik zeg vrij weinig omdat ik natuurlijk wel nog werk in te halen had en een online vergadering over ;campzone nog. ;stefan had ook nog even de mededeling dat we zaterdag naar de FirstLook beurs gingen. Dus zaterdagmorgen vroeg op om ;stefan en de enige echte Duh-Events stagiair op te halen en naar de beurs. Moet zeggen dat het een mooie en leuke beurs was, waar helaas wel veel achter gesloten deuren getoond werd. Dus ik heb veel ook niet gezien, omdat ik simpelweg de rijen niet kon opbrengen (Duke Nukem Forever, Need for Speed hot pursuit, Killzone 3, etc.). Gelukkig ook veel wel gezien, maar vooral veel leuke gesprekken gehad.

Zaterdag avond hebben we zoals ik al aangekondigd had een waanzinnige avond gehad met de Dudesons. Toen iedereen na 10 episodes (sorry Herman, het waren er 10 ;) ) het niet meer trok en veel mensen ook naar huis moesten, hebben we nog de film “Get him to the Greek” gekeken met ;matt en Herman. Dit moet wel een van de foutste films die ik ooit gezien heb zijn… We hebben naderhand nog maar een Dudesons aflevering gekeken om het een beetje uit ons hoofd te krijgen :D. Ondertussen heeft Herman een review geschreven, lees zelf maar ;).

Tussenstanden in de pitstraatZondagmorgen was het toch vroeg dag. Ik moest nog even naar Spa-Francorchamps om de 2e race dat weekend van mijn vader bij te wonen. Daar had ik enorm zin in, want ’s avonds had ik nog een smsje ontvangen dat hij zaterdag 2e was geworden. Dat beloofde veel moois voor de zondag met zijn nieuwe BMW Z4m4! We werden dan ook niet teleurgesteld! Het ging voortreffelijk. Mijn vader en zijn racegenoot finishten uiteindelijk 1ste!

Wat waanzinnig mooi en spectaculair was dat! Mijn vader heeft de auto in het begin van een 6e plaats naar de 3e geknokt, waarna zijn collega de auto in de 2e helft van de 3e naar de 1e plek doorknokte! André de Vries bleek ook een behoorlijk goede en fanatieke racer.

Podium plaats

Het was erg geweldig om hem weer eens op nummer 1 op het podium te zien, in deze nieuwe klasse :).

Zondag avond hadden we nog een verjaardags diner van Dick, waarna we totaal uitgeblust thuis kwamen. Snel naar bed dus. Maandag avond ben ik op visite geweest bij mijn neef en Karin en vandaag had ik Dorien op visite. Ik sta nu dan ook ernstig op het punt te gaan slapen :D

Myrte had overigens ook nog een filmpje geschoten van de huldiging op het podium:

[Huldiging op het podium]

(

)

Comments oude systeem:

Herman -

Get him to the greek heb ik nog een verslag van geschreven dat morgen of overmorgen op duurtlang.net staat :P En het waren volgens mij wel 8 afleveringen omdat 4 en 7 of zo miste geloof ik :P

joene -

get him to the greek is zo’n fucking vette film xD

Danielle -

Ik kom ook nog even hypen over Get Him To The Greek ;) Geniale film en de enige film die ik zelfs 2x in de bios gezien heb :D

Vicky -

Gaaf @ Spa-Francorchamps

Adding content to the end of the web.

Next
Previous