Het weekend komt eraan!

En dat mag ondertussen ook wel, want het is weer een pittige week geweest. Vanmorgen wilde ik vroeg opstaan, maar ben uiteindelijk pas om 08:00 uur opgestaan omdat ik het wel even kon gebruiken. Gisterenavond ben ik namelijk bij Joost en Myrte op bezoek geweest in Utrect, vanwege Myrte haar verjaardag. Het was erg leuk en gelukkig kon ze ons cadeau waarderen :D (Applestore Credits). Daar heeft Myrte ook onze gezamenlijke geplande verrassing laten zien, maar daarover later meer :P. Erg leuk was dat we fotoboeken kregen van onze bruiloft! Iris had me al vaak gevraagd te gaan zitten om deze te maken, maar ik wist dat dit eraan kwam, dus heb het de hele tijd voor ons uit geschoven tot Iris haar frustratie ;). Natuurlijk ben je niet zomaar thuis vanuit Utrecht, dus het was redelijk laat toen ik naar bed ging. Ik zit nu thuis te werken om weer op schema te raken met mijn werkzaamheden voor 2e2. Daarvoor wilde ik me even afsluiten van de wereld en zeker even niet op het drukke Bilthoven zitten waar vaak erg veel (relevante) zaken even tussendoor komen. Vanavond moet ik wel nog even terug naar Sligro, we hebben vanavond een hoop werkzaamheden gepland staan, welke als het allemaal meezit (grotendeels?) een project afsluiten. Het zal wel laat worden ;) maar ik heb er wel zin in.. Dan zijn komend weekend de finale races van de DSC in Assen. Aangezien dat de laatste van dit seizoen zijn heb ik eigenlijk al besloten beide dagen te gaan. Aangezien mijn vader de laatste 2 races 2de en 1ste eindigde belooft het veel goeds. Freddy en Kim konden eigenlijk niet, maar hebben tot mijn verrassing besloten om zondag vroegtijdig het bedrijfs-uitje waar ze zijn af te breken om te zorgen dat ze bij de laatste seizoenrace zijn :). Dat wordt gezellig!

Comments oude systeem:

Herman Ronk -

Ik ben inmiddels ook wel toe aan het weekend, even een woensdagje een bruiloft fotograferen (7.00 uur vertrokken, 23.45 weer thuis) hakt er wel in.. Mijn weekend is dan ook gelukkig helemaal leeg om weer eens wat bij te komen :).

Adding content to the end of the web.

Next
Previous