Review Trainyard - voor Ipad en Iphone

Trainyard ExpressJoost en Anne-Marie kwamen gisteren ineens met Trainyard. Een puzzel voor op de Iphone (en Ipad). Trainyard express is gratis en heeft me gisteren al lang bezig gehouden. Wat een waanzinnig leuk puzzelspelletje! Je moet treinen van a naar b krijgen. Maar vaak komt dit op wissels aan, gelijke timing, omwegen, samenvoegen, enzovoort! Het zijn leuke hersenkrakers die steeds een stapje vervelender worden :) Trainyard Express is gratis en het duurt wel even voor je hem uit hebt. Lijkt me geen punt in de aanschaf dus! Mocht je het spel uitgespeeld hebben en toe zijn aan de volgende, dan moet je je portemonnaie trekken. Trainyard kost maar liefst €0,75. Ik denk dat ik er voor ga. Ik beloof je dat dit speel zeer de moeite is! Instant verslaving!

Comments oude systeem

Herman -

Ik heb hem ook en kan me er echt uren mee vermaken :)

Sandy -

Erg leuk spel , maar jammer dat hij niet als echte hd app voor de iPad beschikbaar is.

Steph -

Half wel, de graphics worden high res op de Ipad als je vergroot. Hij wordt niet pixelated :)

Herman -

Maar het zou leuker zijn als je gewoon een groter veld / grotere puzzel zou krijgen :)

Steph -

Eens! Wellicht een toekomstige versie :)

Tom -

Lijkt me leuk :) *download* also: test

Adding content to the end of the web.

Next
Previous