Airsoft met de Rabo

Poeh, ik heb echt overal spierpijn! Gisterochtend stond de wekker om 5:30 uur, om naar Zeist te vertrekken. Daar zou de bus om 7:15 uur vertrekken om naar het verre zuiden van België, om in de Killzone locatie te spelen. Killzone
En een stukje rijden was het wel!
Grotere kaart weergeven 2 uurtjes, maar het was dan ook erg gezellig in de bus! Het werd georganiseerd ter ere van het 5 jarig bestaan van de interne lanparties van GoNuts, welke via de personeelsvereniging al geruime tijd prachtig georganiseerd wordt (en waar ik natuurlijk ook nog steeds fervent deelnemer van ben!) Het was wat druilerig en regenachtig weer, toch leek dit geen enkel effect op de sfeer te hebben. Sterker nog, heb meer dan eens mensen horen zeggen dat het druilerige weer wel wat toevoegde aan de setting van oude verlaten fabrieken en kapotte auto’s. Eigenlijk was dat ook wel zo! :) Naast dat het erg leuk en gezellig was om mijn ex-collegae uit Zeist weer eens te spreken, bleek het een erg fanatieke groep die er echt voor gingen. Veel mensen hadden toch echt wel wat bebloede inslagen op hun hoofd of handen, daarnaast gingen er 2 personen door hun rug en kreeg iemand erg last van haar been. Deze 3, die duidelijk veel pijn hadden, lieten dit op geen enkele manier invloed zijn voor het verloop en de gezelligheid van de dag. Dat vond ik erg knap, want ik voelde me echt rot voor ze. Er werd fanatiek gespeeld, veel gerend en op leuke manieren samengewerkt. Daarbij de standaard humor van deze groep meegenomen was het een fantastische belevenis, met grote wapens en een wel erg mooi industrieel binnen en buiten terrein! Na terugkomst zijn we nog naar de McDonalds geweest, waarna ik bij thuiskomst rond een uur of 22:00 uur dan ook grote moeite had om mijn ogen open te houden! Ik heb nu ook goed spierpijn! Iig bedankt aan GoNuts en de mensen die aan me gedacht hadden! :) Foto’s volgen wanneer ik ze gehad heb, want alhoewel ik een camera bij had, was het een veel te volle dag voor me om daar aan te denken ;).

Comments uit het oude systeem:

Herman -

Wanneer gaan wij weer airsoften met de hele groep? ;)

Remy -

een feest is geen feest als er geen gewonden vallen! de spierpijn aan deze kant is er nog niet :) hopelijk komt het morgen nog, of ben ik zo sportief???

Remy -

het kan dus wel… een georganiseerde chaos! waarom zou je als team functioneren als je allemaal Ra(m)bo’s hebt

Steph -

LOL :D

Adding content to the end of the web.

Next
Previous