AR Drone vluchtje met Herman

Herman, Eric en ik hadden vandaag een vergadering om een leuk plan voor ;2e2 uit te werken. Omdat Herman en ik nog een vervolg-vergadering meer hadden en Herman niet in de buurt woont heeft hij besloten bij ons te blijven eten. Het schemerde al toen we thuis kwamen, maar we moest natuurlijk nog even samen naar de Drone kijken! :) Hier volgen de pics! [gallery link=“file” orderby=“ID”]

Comments oude systeem:

Rob -

Ik zie dat je al best hoog bent geweest :-) Blijft toch spannend om met dat speeltje zo hoog te gaan ;-)

Steph -

Blijft zeker spannend! Viel ook tegen, daar werd hij wel gegrepen door de wind, terugkomen was moeilijk.. Maar wel leuk!

Rob Maas -

Binnenkort eens een ruim veldje/parkeerplek zoeken en met zijn allen gaan vliegen. :-) Net hier op zolder gevlogen, maar is toch net te klein :-(

Mark -

het jeukt echt om zo’n ding te halen moet ik zeggen :P Drnet nog ff op die site zitten klikken, te vet gewoon. Alleen ik heb geen iPhone of iPad.. En ik zou hem willen uitbouwen, maar heb geen flauw idee hoeveel extra gewicht dat ie kan hebben. Misschien toch maar voor een benzine vliegtuigje gaan :) Alleen daar zitten weer geen leuke AR games bij :(

Steph -

Matt had gisteren op google gevonden wat hij nog kon dragen :D En de app komt aangekondigd naar Android en pc ;) (21:55:14) Mattijs: maar dit is idd een uitkomst voor mensen die geen kaas gegeten hebben van of tijd hebben voor embedded programeren :D (21:56:00) Mattijs: heeft dat ding nog extra lift over? (21:56:23) Steph: Niet veel, wel wat… (21:57:08) Steph: Overigens, voor je dat nu helemaal gaat geloven: Embedded programmeren op de drone: http://www.ardrone-flyers.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=331 (21:58:29) Mattijs: ah, zo te zien heeft ie 237gram lift over: http://cyclingexperiences.com/2010/10/18/ar-drone-elevated-cushioned-by-sailman-1018/

Steven -

Damn.. dat is toch wel een erg leuk speeltje :D ook maar eens voor sparen :D

Mark -

Steph, kun je dit al met je drone?

echt sick :)

Steph -

Nee, dat zijn de zelfbouw dingen :) Volgens mij kan (hoort) hij niet over de kop :)

Herman -

Ik ga er ook maar voor sparen :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous