Mooie HD beelden races Assen

Smoking gun?André de Vries heeft HD beelden van de finale races in Assen beschikbaar gesteld. Deze beelden zijn vanuit de BMW Z4M4 gemaakt en wel erg spectaculair :). Zoals jullie in de finale races blogpost hadden kunnen lezen verliep de eerste helft verschrikkelijk. Verkeerde banden, een tik en de safety-car. In de tweede helft rijdt André alles en iedereen gruwelijk voorbij. Als je de beelden op youtube bekijkt zijn ze HD beschikbaar! Duidelijk was bijvoorbeeld dat de BMW een aanvaring had gehad met de Leon van team Monster. Hier verscheen ook een lelijke tekst van op de Supercar Challenge website:

Bij de herstart van de race was Ferry Monster het beste weg. Hij pakte in de eerste ronde de leiding, maar kon daar niet lang van genieten. De op de tweede plaats liggende Eugène Janssen tikte Monster namelijk aan in de GT-bocht, waarna de Seat Leon SuperCopa in het gras belandde.

Gelukkig werd dit snel gerectificeerd toen André de volgende beelden beschikbaar stelde, waarin toch wel duidelijk wordt dat mijn vader hem zowel niet aantikte, als dat ook dat hij niet de baan af ging door deze tik:   En hier de beelden van de gehele race. (De achtervolging van de safetycar, zo’n beetje de gehele eerste helft is eruit geknipt, helaas kreeg mijn vader niet veel meer te doen dan een paar ronden en toen met 80km volgen.) Heel mooi is het om te zien hoe André in de tweede helft (wel al vroeg in het filmpje) alles en iedereen inhaald!

Comments oude systeem:

Steph -

Het zijn zondermeer prachtige cams :) Was dan ook goed voor joker ;). Jij had die GOPRO met ons gedeeld, dus ik zei op de races tegen Andre “Goh, jij houdt toch ook van die beelden vastleggen? Heb van de week echt een ultra-cam gezien: de GOPRO”. Waarop Andre zijn tas omkeerde, waar 3 van die GOPRO’s uitrolden en vroeg of ik die bedoelde….. :D

Stefan -

Echt een toffe video, (had hem al via de link van Myrte bekeken) voor mij extra leuk denk ik, omdat ik zelf ook zo’n Gopro camera heb sinds twee weken. Ik vind het echt een geweldig vet apparaat. Mooie video’s van het duiken en quad rijden op vakantie mee gemaakt. Die camera gaat komend seizoen zeker een semi-permanente mount op mijn motorfiets krijgen. (en wellicht dat ik een tweede koop voor motoren van vrienden/Renee)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous