Gratis eBook: The Right People

The Right PeopleGisteren heb ik het gratis e-book The Right People van Adam Rakunas gelezen. Ik lees veel boeken, maar ook korte verhalen. Deze was erg opvallend, aangezien het een redelijk nabije toekomst was en erg inhaakte op social networks, iets waar Herman en ik bijvoorbeeld nogal mee bezig zijn. Het verhaaltje gaat over het leven met social networks. Die zijn hier leidend geworden en dicteren het leven van alle dag. Mensen richten hun social network in naar hun echte leven en omgekeerd. Reviews ratings en likes zorgen er ineens voor of mensen sowieso bereid zijn om met je te spreken (of linken). Erg leuk ingespeeld op een erg interessant gedachtenspinseltje, een niet ongeloofwaardige toekomst van social networks! Ik zou zeggen, als je een uurtje hebt download en lees hem dan vooral! Je vind hem hier.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous