Overal pijn! Badminton toernooi

Afgelopen zondag hadden we met de buurtvereniging een badminton toernooi. De badmintonclub BC-Argus heeft een aantal buurtverenigingen in de buurt aangeschreven om deel te nemen aan een badminton toernooi. Toen de uitdaging bij onze buurtvereniging binnen kwam was het al snel duidelijk dat we er heen zouden gaan (Buurtvereniging Den Eik). Afgelopen zondag was het dan zo ver en vertrokken we met 6 personen (3 teams) richting toernooi in Sporthal de Zaert in Heeswijk-Dinther.
Grotere kaart weergeven Het was een aardig vol toernooi, waarin continue doorgespeeld werd met om de zoveel wedstrijden pauzes. Ik badminton nooit en dit was dus een aardig intensief programma voor me, van 11:00 uur tot 15:30 uur zo’n beetje non-stop spelen. Ik ben dan ook aardig stuk. We hebben het redelijk gedaan en kregen vooral veel te horen dat we een wel erg gezellig team waren :D Ik vond het in ieder geval een erg leuk initiatief en overweeg dan ook serieus om daar eens een maandag-avond te gaan kijken of ik lid wil worden van die club :).

Comments oude systeem:

Herman Ronk -

Je kan ook 1 avond in de week met mij mee komen squashen in Dordrecht ;)

Steph -

Dat is wel een hele zware avond dan met die afstanden :). Jammer overigens, want ik had dat zeker wel gezellig gevonden…

Badminton toernooi | Buurtvereniging Den-Eik -

[…] Hopelijk later meer nieuws. Voor de tussentijd heb ik er in ieder geval zelf een stukje over geschreven op mijn website. […]

Wendy Blommers -

Steph, Dat moet je zeker eens een keertje doen, bij ons in Dinther komen spelen. Je mag zo wie zo 3 keer gratis meedoen. Ik was er die middag ook en vond het ook een hele geslaagde middag. En ja het klopt jullie waren erg gezellig. Ik zou zeggen kom nog een keertje spelen, we hebben ook een hele gezellige kantine. A.s. maandag hebben we een introducétoernooi (18 april). En de competitie is ook afgelopen, dus iedereen kan vrij spelen. Gr. en misschien tot op een maandag.

Steph -

Hoi Wendy, Dat ben ik ook zeker wel van plan. Het kan wel pas halverwege mei worden, vanwege de drukte die ik op dit moment heb. Klinkt als een smoes, maar is het niet ;). Want het gaat gebeuren…

Wendy Blommers -

Hallo Steph, Ik wacht het af! Maar je moet niet te lang wachten met naar de club komen ivm de zomerstop. Groetjes, Wendy

Steph -

Komt goed! :D

Adding content to the end of the web.

Next
Previous