World of Logs: Logs, they rock! :D

World of LogsZoals veel mensen wel zullen weten spelen we met een klein groepje (5 personen) iedere woensdagavond 2 uur World of Warcraft. Met die 2 uurtjes per week houden we het al erg lang vol, zonder dat het een zware verplichting wordt, of overheersend is. We doen dit met Dorien, Herman, Lieneke, ;iris en natuurlijk doe ik zelf ook mee :P. Natuurlijk harstikke gezellig en voor mij is de teamspeak sessie 60% van de ervaring. Gezellig bijkletsen over de week en gebeurtenissen. Veel lachen en gewoon gezellig gamen. We houden dit al zo lang vol dat we met de hele groep op level 52 hangen zo’n beetje. Onder de strenge leiding van Dorien lijken we best te presteren tot onze eigen verbazing :D. Nu hebben we een toevoeging gevonden aan deze ervaring: World of Logs. World of logs voegt iets toe waar ik in Unreal Tournament ook altijd erg gek op was: Goede, diepe statistieken. Grafieken, tijdlijnen, gebruikte middelen, kortom alle info die je maar zou kunnen willen weten. Je kan zien wat goed werkt en wat niet, vergelijken met anderen van jou niveau en vooral hoe je presteerde ten opzichte van andere keren. Gisterenavond hebben we weer gespeeld, je kan de statistieken hier bekijken (en je moet vreemd genoeg CZero en Taiyin er zelf bijvinken). Ik wilde maar dat meer games dit soort zaken boden. Unreal Tournament ging er altijd erg ver mee, verder zie ik het maar weinig. Terwijl de informatie toch enorm voor handen moet zijn. Zoals voor UT geldt ook hier dat het een plugin van een andere partij is. Maargoed, het is gratis en geeft veel info :). Want: Stats zijn cool! :D

Comments oude systeem

Herman Ronk -

Mooi dat ik je gister in de laatste battle nog even voorbij gegaan ben ;) Maar een erg mooi systeem inderdaad :)

Rob van der Zwet -

leuke bezigheid, zo blijft het spel ook nog een beetje leuk, ik heb het denk te intensief gedaan, daarom vind ik het niet zo een heel leuke game meer.

Steph -

Ja, echt bizar. Ik lag de hele avond flink voor en in de laatste 10 minuten heb je me niet te zuinig geklopt :D.

Steph -

Kan ik me iets bij voorstellen. Ik heb het 5 jaar geleden ook heel veel gedaan met Iris, tot we het ineens echt beu waren. Nu overnieuw met een vaste groep met een grote tussenpauze bevalt echt super :)

Lieneke Koenen -

YES! ik doe eindelijk de meeste damage ;)

Steph -

Hahhah, ja, maar wel een fotofinish hoor :D

Adding content to the end of the web.

Next
Previous