IJsland, dag 1

Vandaag was dan de eerste dag. Het eerste mysterie: de vliegreis van 1 uur en 10 minuten, viel al snel: we vlogen 2 uur in de tijdzones… Dus het was uiteindelijk ongeveer 3 uur. Op het vliegveld ben ik volgens mij meteen goed genaaid door contant geld om te ruilen voor ISK’s, dat ga ik dus nooit meer cash met een groot getal doen. Onze huurauto stond netjes op ons te wachten, meteen een GPS bijgehuurd zodat we gewoon makkelijk kunnen navigeren. Er stond vandaag direct al 1 ding op de agenda: The Blue Lagoon (grappig genoeg had Mattijs al direct geraden dat we daar heen zouden zijn). Een heel vreemd licht baby-blauw water dat stevig stoomde. Buiten op een natuurlijke hittebron, wordt dit water continue aangevuld vanuit de grond. Het heeft een hele vreemde kleur maar schijnt heel gezond te zijn, je ziet dan ook veel mensen uit IJsland deze bronnen opzoeken. Met 1 of andere witte modder, die ook weer goed voor je is. Het smaakte volgens Iris erg zout ;). Daarna zijn we doorgereden naar Reykjavik. Daar hebben we een redelijk hotel. Erg netjes, maar niet erg groot. We hebben nog even lekker gegeten bij een Italiaan in de stad, waarna we naar het hotel zijn teruggekeerd. Het is nu vijf voor tien, maar in NL is het 5 voor 12, zo voelt het dan ook meer… Je vindt de foto’s hier! Zoals jullie merken werkt de Droam in ieder geval goed. Het lijkt erop dat we hier dus goed kunnen internetten. Daar zijn we erg blij mee! Net al even zitten What’s App-en :). Morgen meer! :D

Comments oude systeem:

Herman -

Contant geld wisselen in het land waar je heen gaat is dan ook echt nooit een goed idee :P .. Of vooraf in NL bij de bank bestellen, of gewoon uit het pinautomaat trekken in het van bestemming :)

Joene -

cool :D klinkt nice!

Myrte -

Wow het ziet er mooi uit, misschien ook maar eens overwegen als vakantiebestemming.

Stefan Mennes -

Cool :) Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Zo’n droam is nieuw voor mij, maar als ik naar de tarieven en de landen kijk, lijkt mij dat dat gewoon een wifi dongle met vodafone passport is. Slimme zet van ze om dat zo te gaan verhuren. Maar ik hoop dan niet voor ze dat vodafone deze tarieven weer eens wijzigt :) Super foto’s zeg en een leuke huurauto! Denk je d’r aan dat je op huwelijksreis bent? Niet te veel internetten he. Op huwelijksreis hoor je andere dingen te doen :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous