Wie gaat er vandoor met de 500'ste comment op mijn 400ste blogpost?

Oudste versie van mijn site die ik kon terugvinden..Mijn blog is ondertussen heel wat jaartjes oud. Hij heeft wat revamps gehad, nieuwe installaties en volledige veranderingen. Waar ik begon met een statische html, werd het al snel een php en sql project. Hier zijn heel wat leuke uurtjes in gegaan om mijn eigen onhandige CMS te schrijven en gebruiken ;). Dit tot mijn site op een gegeven moment zoveel last kreeg van spam-comments. Toen ben ik overgestapt op Joomla. Dit heb ik een flink aantal jaren volgehouden tot Herman me liet zien hoever WordPress ondertussen was. Dat is dan eigenlijk ook mijn laatste migratie geweest. Tot op de dag van vandaag schrijf ik met plezier in wisselende frequentie met behulp van WordPress. Met de migraties heb ik uiteindelijk heel weinig content verloren. En gelukkig zijn ook de meeste lezers wel blijven hangen over de jaren. Dat maakt het een bijzonder leuke uitlaatklep waarvan ik me nog steeds niet kan voorstellen ooit afscheid te nemen. Het leukste vind ik zelf uiteindelijk de onverwachte tips die ik krijg wanneer ik over iets schrijf, qua toepassingen en gebruik. Vaak zitten daar onverwacht goede en bruikbare reacties tussen. Het is in ieder geval een grappig toeval dat mijn 400ste post zal samenvallen met mijn 500ste reactie :) 400ste post, 500ste reactie? :) Ik ben benieuwd naar 2 dingen: Wie gaat ervandoor met de 500ste comment bij mijn 400ste artikel? Wie komen hier nog allemaal? En hebben jullie nog wensen?

Comments oude systeem

Evert Jan -

Hey Steph, Ook ik ben hier niet weg te slaan hoor. Inmiddels niet meer via RSS geabonneerd (RSS doe ik eigenlijk weinig meer mee), maar ik hou je gewoon via Twitter in de gaten. :) Gr,EJ

mattijs -

blijkbaar niet :(

Rob -

Dan ga ik maar voor 503, heb ik iig (voorlopig) het hoogste nummer :)

Bob -

Zal ik het zijn ?? Succes en gaaf om je blogs te lezen !!

mattijs -

denk dat ik dat dan ben?

Adding content to the end of the web.

Next
Previous