Boek review: Snuff

Snuff, Terry Pratchett

Een nieuwe Pratchett, dat kan niet mis natuurlijk! En gelukkig was dat ook weer duidelijk het geval, ik heb genoten van dit 39ste boek uit de Discworld serie alweer. Sinds de mededeling van Terry Pratchett dat hij Alzheimer heeft blijf ik ze ook met extra spanning lezen. Zouden ze nog goed zijn? Zou dit de laatste zijn? Gelukkig bleek deze in ieder geval duidelijk bijzonder goed. Sterker nog, ik vond hem beter als de laatste drie terwijl die ook leuk waren. Het boek gaat dit keer weer eens over Sam Vimes, welke zo’n beetje op vakantie gechanteerd wordt. Zijn vrouw en Lord Vetinari hebben besloten dat hij maar eens een tijdje rust moet nemen. Gelukkig kan een echte politieman nergens heen zonder toch een misdaad te vinden. Maar deze zijn dan wel buiten zijn jurisdictie. De vraag is alleen of hij zich daar genoeg van aantrekt. Hij maakt het weer redelijk bont, waarin veel van de oude humor en voetnoten weer aanwezig zijn. Ik heb erg genoten van het boek, voor wie het niet kent: Begin eens aan Discworld!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous