Google Currents: First Impressions Of Google’s Flipboard Competitor | TechCrunch

Google Currents Zo, dit is een verrassing! Google lanceert uit het niets ineens Google Currents. Een Flipboard achtige magazine reader. Het vreemde aan deze is echter dat de magazines gratis zijn. Alle content is gratis. Ze verzamelen artikelen overal vandaan, helaas nog niet van social networks. Toen ik zelf nog een iPad had genoot ik van Flipboard, maar eigenlijk nog meer van Zite. Bij Flipboard kon je artikelen lezen als magazine van de feeds die je geselecteerd of opgevoerd had. Bij Zite gebeurde er echter iets heel anders. Daar gaf je aan dat je geïnteresseerd was in Gaming Gear en vervolgens maakte hij een magazine catern met de vreemdste mij onbekende bronnen, die wel heel inhoudelijk en geschikt waren. Kortom een krant van nieuws, niet een krant van de sites die je al volgde. Ik hoop dan ook dat Google Currents zo gaat worden. Niet omdat ik een vervanger voor Zite wil, Zite was goed. Nee, omdat ik een Zite achtige applicatie op Android wil, want zowel Zite als Flipboard zijn iPad only… Helaas is Google Currents enkel beschikbaar in de US op dit moment. Ik volg de ontwikkelingen nauwlettend! UPDATE: In de comments heeft Evert-Jan gelinked hoe je hem nu al kan krijgen! \o/

Google has just launched its much-rumored Flipboard competitor, Google Currents. The service is available for both iOS and Android — including support for phones and tablets — and you can download it right here. But only if you’re in the US (sorry international readers) Google Currents: First Impressions Of Google’s Flipboard Competitor | TechCrunch.

Comments oude systeem:

Evert Jan -

Het lijkt erop dat je hem via een omweg ook in Nederland wel op je phone kunt krijgen: http://bit.ly/vTEi1v

Steph -

Super :) Ga ik vanavond eens even proberen :) \o/

Adding content to the end of the web.

Next
Previous