Eric Schmidt Insanely Claims Google TV Will Come with "Majority" of TVs Next Year (NO) [Google TV]

Google tv

Ik geloof hier nog steeds in. Televisie’s zullen steeds meer van streaming en online diensten voorzien moeten worden. Terwijl de makers online allemaal roepen dat de telefoon langzaam de gaming-console vervangt, vind ik het vreemd dat zelfs de simpele casual games hun weg naar de TV nog niet gevonden hebben. En content-on-demand, als uitzending gemist, Netflix en andere betaalde providers vind ik een logische voortzetting van het uitzend model. Het is vreemd om een programma te maken dat je dan hoopt aan een zender te verkopen die het op een random moment voor een random publiek de ether in gooit. Het zou logischer zijn als je programma tegen een zeer klein bedrag door iedereen online te kijken is. Daardoor worden de ratings etc. reëel en wordt het ook iedereen mogelijk gemaakt je programma te zien en er voor te betalen. Er zijn nog steeds aardig wat series waarop we moeten wachten tot ze in NL uitkomen. Als ze dat dan doen lopen we ook flink achter. Laat mij maar abonneren op een serie voor een euro of 2. Als iedereen dat doet, zou het de makers ook heel wat meer opleveren dan het huidige verdien-model. We hebben al vaker mogen zien dat enorm populaire series geannuleerd worden door te weinig kijkers. De zender trekt het goede publiek niet, waardoor het voor hun niet interessant is. Maar de afleveringen worden via het internet wereldwijd groots bekeken. Het bekendste voorbeeld is wel Futurama. Razend populair, maar toch telkens afgeblazen. Kan dus niet wachten tot mensen gewoon van de huiskamer met hun google-checkout of Itunes account gewoon welke serie dan ook kunnen kijken. Ik ben niet voor de google-tv, maar voor de google-, apple- en wat-voor-tv dan ook. Als het maar online content biedt!

Aside from complementary massages and gourmet lunches, another perk of working at Google appears to be an abundant supply of powerful drugs, with Chairman Eric Schmidt proclaiming his floundering Google TV will be built into most TVs next summer. Bullshit. [More »](http://gizmodo.com/5866268/eric-schmidt-insanely-claims-google-tv-will-come-with-majority-of-tvs-next-year-no “Click here to read more about Eric Schmidt Insanely Claims Google TV Will Come with “Majority” of TVs Next Year (NO) [Google TV]") Gizmodo via Eric Schmidt Insanely Claims Google TV Will Come with “Majority” of TVs Next Year (NO) [Google TV].

Comments oude systeem

Rob -

Ik sluit me hier helemaal bij aan! In principe doen we nu al aan series/films on-demand door gebruikt te maken van Mediaportal/XBMC etc. echter moeten we nu nog zorgen voor de content. Als dit streaming tegen een redelijk bedrag kan, ben ik helemaal voor!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous