Nieuwe serie: The River

The RiverSoms word je enorm verrast door een serie. Zo ook bij deze serie: The River. Ik had er namelijk niets van gehoord en niets van gezien. Nergens reclames gezien, of mensen erover gehoord. Tot Rob ineens aangaf dat hij benieuwd was naar deze serie, want de dag erna zou de eerste episode uitkomen. Toevallig zag ik de dag erna Claudia erover twitteren, maar verder heb ik er dan ook echt niemand over gehoord. En dat is dus wel een beetje jammer. Deze serie meer dan een verrassing. Hij is behoorlijk goed tot zover :). Zeker een aanrader. De paar afleveringen die we tot nog toe gekeken hebben smaken behoorlijk naar meer! Een beroemde hedendaagse ontdekkingsreiziger neemt de wereld al 20 jaar mee op allerlei reizen naar allemaal obscure locaties en gebieden. Een wereldberoemde en goed lopende reality documentaire. Tot hij zoek raakt. Net als de rest van zijn crew en zijn boot. Na 6 maanden komt er een noodsignaal uit de diepe Amazone Jungle. Er wordt een missie opgezet om hem te gaan zoeken door het televisie-netwerk waar de show van was. Maar dan moet het natuurlijk wel ook uitgezonden worden. Langzaam ontdekt men dat er iets aan de hand is. Het lijkt erop dat onze beroemdheid niet naar een nieuwe diersoort of een ruïne zocht. Hij zocht echte onvervalste magie. Want er moet toch meer zijn op deze wereld? Het lijkt erop dat ze in ieder geval een hoop zullen gaan ontdekken. Het is namelijk niet een al te flauwe serie ;). Hij spreekt tot de verbeelding. Door de af en toe chaotische beelden (à la cloverfield) en de setting spreekt de serie goed tot de verbeelding. Op een wat spannende manier. Hij voelt fris en origineel, kijken! En laat hier eens weten wat je er van vond!

Comments oude systeem

Jeroen -

ziet er spannend uit :) ben nu nog niet eraan toe om weer een nieuwe serie te beginnen though :P binnenkort! ..Kijk je Alcatraz al? :) en heb je de Touch pilot gezien? Daar heb ik nu mijn zinnen even op gezet en vooral Alcatraz ben ik enorm over te spreken _O_.

Rob Schins -

Gister nadat ik je update op Facebook zal toch maar eens gaan downloaden omdat ook een collega goede woorden riep over deze serie. Maar damn hey, wat een eerste aflevering, en die erna was nog een stukje beter. Ben normaal niet zo van het horror genre, maar deze serie weet behalve de horror ook goed te spelen op de nieuwsgierigheid. Wat is hier aan de hand in de Amazone, wat is er gebeurd met Dr. Emmett Cole.. Vanavond de 3e aflevering maar eens bekijken :)

Steph -

Ik kijk zeker Alcatraz al, maar twijfel nog of ik het wat vind. Touch was ronduit impressive :)

Steph -

Die heb ik ondertussen ook gekeken. Gatsie, die was nasty :P

Adding content to the end of the web.

Next
Previous