Outlander review

OutlanderEen korte review van een niet opvallende film dit keer. Natuurlijk heb ik de laatste tijd wel meer gekeken, waarbij deze niet al te ambitieuze film ook de lijst passeerde. En ik hoef er niet al te veel over te vertellen ook. Behalve een puntje dat me heel erg opviel. Weten we allemaal Beowulf nog? De veelbelovende remake met zwaar goede animatie? Voor mij was dat een bijzonder teleurstellende film op alle fronten. Outlander was een film die mijn lijst van te kijken films bereikte om een paar simpele feiten: Vikings/Noormannen films vind ik altijd leuk. Hack and Slash? Check, simpel verhaal? Check, niet al te serieus en zwaarlijvig? Check. En een kleine bonus, de hoofdrolspeler is Mister Reese (Jim Caviezel, Person of Interest). Wat ik over deze film dus kwijt wil: Lekker vlot, hartstikke net gedaan met goed tempo en mooie afwerking en details. En volgens mij was het het verhaal van Beowulf, echt het exacte plot, maar dan goed. Deze film was dan ook precies wat ik van Beowulf gehoopt had! Kijken als je wat tijd te doden hebt en even niets zwaars wil. Ik vond hem echt leuk!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous