IJsland, Joost en Sanae, Python 3

Geysir

Jup, dat is een beetje een random titel. Maar eigenlijk niet helemaal :). Een tijdje geleden wilde ik de videocamera voor iets gebruiken waarbij ik me bedacht dat ik de filmpjes van IJsland er nog niet afgehaald had. Wat een verrassing was is dat Iris en ik ons beiden eigenlijk niet konden herinneren dat we dat ding zoveel gebruikt hadden. Voor ons gevoel hebben we hem wel eens vast gehad, maar er stond best veel op. Omdat we dachten dat er vrijwel niets op stond hadden we er dan ook nog niet eerder naar gekeken. Een spontane herbeleving van wat leuke momenten in IJsland dus, onder meer de geiser en wat watervallen en de grote hoeveelheid dolfijnen en walvissen. Het afgelopen weekend zijn we naar een nieuwjaarsreceptie van Joost en Sanae gegaan. Deze waren in Nederland en hadden wat georganiseerd om iedereen weer eens te zien en spreken. Voor ons een leuke kans om Sanae eens te ontmoeten en bij te kletsen met Joost! Hij heeft hier zelf ook over geblogd. Het was bijzonder gezellig. Voor mij was een bijkomende bonus dat we Chris weer eens zagen, dat was lang geleden zeg! Het was ook leuk om zijn vrouw wat langer te ontmoeten. Ook Mark, die we te weinig zien, was erbij. Dit maakte het niet alleen voor Joost een reünie :). Al met al heb ik dus echt bijzonder genoten van deze bijeenkomst waar het eten en drinken in overvloed verzorgt was. Nu zit ik een boek van Tom door te nemen: Python 3, Object oriented programming. Iris is op een congres, waardoor ik sinds gisteren alleen thuis ben. ’s Avonds kunnen gebruiken om wat werk in te halen en nu om eens lekker aan dit voor mij nogal magische onderwerp te beginnen. Tom en Mattijs hebben al vaak hun best gedaan om mij te overtuigen en uit te leggen waarom ik object oriented zou moeten programmeren. Dat is me dan ook echt duidelijk. Maar met mijn goede bedoelingen lukt er niets van, dat was me ondertussen wel duidelijk. Ik probeerde het idee te gebruiken zonder dat ik er ooit les in gehad heb. Tom heeft me voor mijn afgelopen verjaardag dan ook een boek gegeven om dit eens te leren. Ik had me dan ook echt voorgenomen om dit moment van alleen zijn eens goed te misbruiken. Volgende week is Iris een aantal dagen in Engeland, dus ik kan er dan ook lekker mee verder :D

Adding content to the end of the web.

Next
Previous