Review: Troll hunter (Trolljegeren)

Troll HunterNadat we een tijdje geleden Thale gekeken hadden, spraken we hierover bij de housewarming van Eric en Jessica. Ik vond Thale wel redelijk en merkte op dat over het algemeen best goede films uit dat deel van de wereld komen. Dat bevestigde Bo, want Troll Hunter was ook echt een interessante film. Die film zei ons echter niets, daar hebben we dit weekend dus maar eens iets aan gedaan :). En het was zeer de moeite waard, we vonden hem echt goed! Troll Hunter, of Trolljegeren in zijn eigen taal, is een semi-documentaire. Gevonden beeldmateriaal zoals the Blair Witch project. Het is een groepje studenten die proberen een beeld te geven van berenjagers die op het spoor zijn van een beer die problemen veroorzaakt. Daar treffen ze ook een berenjager die niemand kent. Hij wordt met de nek aangekeken door de rest van de jagers, want ons kent ons, maar hem kennen ze niet! De groep besluit deze man te volgen. Zeker als de beer op verdachte wijze om zijn eind is gekomen. De man moet hier initieel niets van hebben, maar wordt wat opener naarmate ze hem stalken. Al snel is duidelijk dat er andere dingen spelen. Een echte aanrader, de film is leuk gedaan! De special effects zijn aardig en niet storend en het verhaal zat voor mij tamelijk onverwacht in elkaar! Kijken dus :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous