Drukke week en bijna naar Paul van Vliet

Auto vast…

Tjonge, wat een week is het geweest zeg. Ik ben blij dat hij erop zit, want genoeg is genoeg! De afgelopen week begon zonder Iris, die had ik om 3:00 uur zondagnacht uitgezwaaid omdat ze een aantal dagen in Engeland les ging geven. Dat was de aftrap voor een volle week gevuld met allerlei afwisselende zaken die zorgden dat ik toch wel erg uitgeput was op het eind van de rit.

Maandag Bosdag - Auto-vastdag

Maandag had ik een bosdag vanuit Sligro. Deze dagen worden gebruikt om te werken aan onze toekomstplannen, zaken voor te bereiden en vooral te bespreken en te sturen op hoe het gaat. Normaliter zitten we hiervoor in Uden. Dit keer echter in Heeswijk. En daar ging het bij mij mis… Ik stond ’s-morgens weer ruim op tijd in Uden. Toen op de geplande tijd er echt nog niemand was ben ik gaan zoeken en ontdekte dat we dus in Heeswijk moesten zijn. Ik heb ze gebeld dat ik er aan kwam en er snel zou zijn. Ik kende immers de weggetjes daar nogal goed. Een zandweggetje zag er goed begaanbaar uit. Volgens mij viel het daar wel mee met de kuilen, ik rijd er wel vaker, en ik ging dus echt binnendoor. Toen verscheen er ijs voor de wagen. Gelukkig kon ik ertussen de weg zien en zou het dus maar een stukje zijn. Helaas bleek dit stukje enorm diep in plaats van een laagje. Toen de weg verdween in deze poel en mijn auto er als ijsbreker doorheen begon te drijven wist ik dat ik het sokje was. Dat was dan ook echt zo. Voor mijn auto nog 4 meter onvoorspelbaar diep water, achter de auto een meter of 15 aan drijvende ijsschotsen en modder ellende. Dat komt nooit meer goed! Toen alle boerenbedrijven nog dicht leken te zitten en ik aan het overwegen was welke instantie ik moest bellen om hier uit te komen belde mijn collegae op waar ik bleef. Ik legde de situatie uit, waarna Jeroen en Rob met een dikke 4x4 Volvo cross-country en een sleepkabel kwamen helpen. Zelfs met het hoge onderstel en het vele vermogen werd dit een bijzonder spannende onderneming, waarin de Volvo bijzonder gekanteld met 2 wielen op de kant me bevrijdde. Ik wist lang niet hoeveel en of ik schade had, want sindsdien is mijn auto nog telkens bedekt geweest onder sneeuw en drek. Ik ben ondertussen bij de wasstraat geweest en het lijkt mee te vallen. Het pesten met dit voorval loopt nog steeds door overigens ;)

Dinsdag - Crematie

Alex van Heel

Dinsdagmiddag was de crematie van mijn fijne ex-collega en ex-teamlid Alex van Heel. Deze was onverwacht en jong komen te overlijden. Dit was een stevige schok, veel mensen hadden hem een paar dagen ervoor ook nog gesproken. Dit was in Rotterdam en maakte toch wel een stevige indruk op me. We gaan je missen Alex, je humor en je know-how.. :( Na de crematie heb ik er erg lang over gedaan om thuis te komen. De wegen waren erg slecht, veel file en sneeuw.

Woensdag - Barcraft

Woensdag was een gewone werkdag, waarna we ’s-avonds een vergadering in Houten hadden om te praten over de toekomst van Barcraft. Wie doet wat, wat willen we etc. Dit was erg zinvol en waardevol, maar natuurlijk was ik laat thuis. Ik begon de week ondertussen wel te voelen.

Donderdag - Iris terug

Donderdag was een gewone werkdag, waarop Iris terug kwam uit Engeland.

Vrijdag - Uit eten

Vrijdag zijn we naar Ne9en gegaan. Iris was immers terug uit Engeland en we waren ook 12 jaar samen. Dat was weer lekker.

Zaterdag - Horloge en Brugge

Juwelier Aalbers

Ik kon mijn lievelings-horloge al een tijdje niet meer aan. Het bandje was kapot, daardoor kon ik hem niet meer dicht doen. Erg zonde natuurlijk, maar je hebt er wel tijd voor nodig. Op naar Juwelier Aalbers in Velp. Natuurlijk niet de Velp om de hoek, maar de Velp achter Arnhem. Ik werd er prettig ontvangen, maar het duurde allemaal wel even. Ik ben om 11:00 uur vertrokken, en was om 16:00 uur thuis. Ze hebben hem een nieuw bandje gegeven en ook meteen helemaal gepolijst. Hij voelt en oogt dus weer als nieuw :). Helaas werd het wel weer aardig duur.. Om 17:00 uur hebben we gegeten om daarna meteen te vertrekken naar Brugge. We hadden voor zondagmiddag kaartjes voor Paul van Vliet gehad. Daar hadden we enorm veel zin in en we hadden besloten een hotel om de hoek te boeken zodat we zondag niet twee keer die afstand hoefden af te leggen. We kwamen rond 20:30 uur aan na een gezellige rit.

Zondag - Sneeuwdag

Brr!

Zondagmorgen ging het echter niet volgens plan! Toen we wakker werden was de wereld erg wit. Het was hard gaan sneeuwen en alles was al volledig bedekt. We hebben rustig aan ontbeten en moesten natuurlijk om 11:00 uur uitchecken. Dat werd een beetje vervelend. We hadden de bedoeling de stad op ons gemak te verkennen en dan om 15:00 uur bij het stadstheater te verschijnen. Maar met de harde sneeuw, wind en koude was dit echt geen lolletje. Alles is dicht op zondag en vier uur in een restaurant gaan zitten is ook geen feest. Helaas werd de stad bezichtigen al snel echt vervelend. Daarnaast liep de telefoon vol met nieuwsberichten hoe snel de weg achteruit ging en wat er allemaal mis ging. Het zou ’s-nachts pas stoppen met sneeuwen. Om 12:00 uur besloten we dan ook terug te rijden, nu het nog daglicht was. Ik begon echt te vrezen dat het anders wel heel erg laat en gevaarlijk zou worden. Het was een zuur besluit, want we hadden echt zin in het theater. Maar achteraf denk ik zeker dat we goed gedaan hebben aan de keuze. Tunnels in Antwerpen werden al gesloten, de weg was niet vrij te houden van sneeuw en overal ging het mis. We hebben uiteindelijk zo’n 5,5 uur gedaan over onze terugrit. Deze was overigens uitdagend en gezellig. Het was een mooi landschap en gezien de snelheid hebben we er dan ook genoeg van meegekregen. Jammer maar helaas! [gallery type=“slideshow” ids=“2812,2811,2810,2809,2808,2807,2806,2805,2804,2803,2802,2801,2800,2799,2798,2797,2796,2795”] [gallery ids=“2795,2796,2797,2798,2799,2800,2801,2802,2803,2804,2805,2806,2807,2808,2809,2810,2811,2812”]

comments oude systeem

Danielle -

Bewogen weekje zeg! Komende week gebruiken om er van bij te komen ;)

luckyjan -

IMG_0364 lijkt wel een fotoshop hoe je er over 20 jaar uitziet :)

Steph -

Ja, zo voelt het wel een beetje :)

Steph -

Zouden we dan in een ijstijd leven? Of bedoel je dat ik dan zo grijs ben? :P

Adding content to the end of the web.

Next
Previous