Een vaste af-en-toe-gastblogger! (Myrte)

Myrte

Zoals sommigen van jullie misschien nog weten, heeft ;myrte ook een hele tijd haar eigen blog gehad. Deze is over de tijd wat achterop geraakt omdat ze het te druk had met andere zaken, tot ze besloot niet meer te bloggen. Dat heb ik altijd erg zonde gevonden, ik vond het altijd leuk om te lezen. Ik heb dan ook vaak gevraagd of ik niet een nieuwe voor haar kon inrichten of zo. Vandaag heeft ze besloten dat ze inderdaad wel af en toe zou willen bloggen, maar een eigen blog daar overkill bij is. Gezien we een groot deel van de vrienden en kennissen-groep delen wilde ze wel af en toe gast-bloggen bij mij op de blog. Dat leek me natuurlijk hartstikke leuk, dus dat hebben we meteen maar ingericht en mogelijk gemaakt. Bij deze dus de vooraankondiging: Sporadisch en random zullen hier blogjes van Myrte verschijnen. Ik heb er zin in, ik hoop jullie ook!

Comments oude systeem:

Danielle -

Leuk initiatief! :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous