Wie is Myrte?

Gastblog van Myrte

voorstellen

Ken je ze nog van vroeger? Die zinloze en te flauwe vragenlijstjes over jezelf? Om mezelf hier even voor te stellen, voor de mensen die mij nog niet kennen, heb ik zo’n lijstje opgedoken.

Naam: Myrte Janssen
Geboortedatum: 21 oktober 1985
Woonplaats: Utrecht
Huisdieren: Twee konijnen, genaamd Fenny (bruine) en Monty (witte)

Konijnen op balkon

Fenny op blok en Monty verstopt

Hobby’s: Dat vind ik altijd zo’n lastige vraag. Ik heb geen idee, ik kom mijn tijd zo gemakkelijk door dat ik geen hobby’s nodig heb 😉
Favo sport: Dansen (vroeger klassiek ballet, nu hiphop/urban style)
Lievelingskleur: Oranje
Verliefd: Op Joost!

Myrte en Joost

Favo eten: Dat wisselt regelmatig. Ik probeer graag nieuwe recepten uit, waardoor ik iedere keer weer andere dingen ontdek
Favo dier: Hond! In alle soorten en maten (al vind ik die kleintjes stiekeme konijnen)

Bij Harro in het hok

Favo film: Geen, meestal ben ik een film vlak na het kijken alweer vergeten
Favo boek: Pfoe, ik lees zoveel boeken dat ik het echt niet zou weten
Zon of maan: Zon natuurlijk
Regen of sneeuw: Sneeuw (= skiën 😄)
Snik heet of bar koud: Snik heet
Donker of licht: Licht
Kat of hond: Hond! (kat is geen optie)
Vakantie buiten- of binnenland: Buitenland
Bergen of dalen: Bergen
Zwemmen of turnen: Zwemmen
Vakantie of school: School, iedereen om me heen werkt tijdens mijn vakanties.
Lui of moe: Moe
Hoog of laag: Hoog
Vrienden of vriendinnen: Vriendinnen
Engeland of Amerika: Engeland
Groot of klein: Klein
Dik of dun: Gaat dit over mezelf?
Boek of film: Boek
Broer of zus: Met twee broers is de keuze simpel

Broers en zus

Vader of moeder: Vader (sorry mam)

Myrte en papa

Alles of niets: Alles

Oké, nu weet je wel wie ik ben toch?

Voor de echte info hier nog even een aanvullend stukje: Op 21 oktober 1985 heb ik mijn ouders en twee broers (Steph en Cleem) verblijd met mijn geboorte, in Heesch. Toen ik een jaar of acht was zijn we naar Schaijk verhuisd, waar ik op mijn negentiende weer ben vertrokken. Sindsdien woon ik in Utrecht, waarvan nu ruim zeven jaar samen met Joost.
In Oss heb ik eerst mijn mavo en daarna mijn havo diploma behaald op het Maasland College. Vervolgens heb ik in Arnhem Officemanagement II gestudeerd bij Schoevers. Na deze opleiding ben ik bij Snow gaan werken. Ik heb vijf jaar met veel plezier, en in verschillende functies, bij Snow gewerkt.

In 2010 ben ik weer gaan studeren, dit keer Sociologie aan Universiteit Utrecht. Ik verwacht in 2014 mijn opleiding af te ronden (bachelor en master). Ondertussen ben ik ook nog secretaris bij de Eugène Janssen Foundation. Eugène (onze vader) gaf vele jaren schenkingen aan projecten in de meest (kans)arme gebieden ter wereld. Eugène wilde deze projecten ook graag na zijn dood blijven steunen. Daarom heeft hij samen met zijn levenspartner de Eugène Janssen Foundation opgericht. De foundation onderneemt heel gericht acties. Soms zelfstandig, soms in samenwerking met bestaande hulporganisaties. Het is de bedoeling blijvende oplossingen te bieden voor bijzondere projecten in ontwikkelingslanden. Maatschappelijke vraagstukken als armoede, honger en ziekte staan centraal.

Vragen?

Mocht je nu toch nog vragen hebben, dan zie ik ze wel in de comments verschijnen 😉

Comments oude systeem:

Steph -

Het eerste deel is echt net een poeziealbum ^_^

Steph -

Bloempjes bloeien op je pad. Vlindertjes dansen. Het zonnetje lacht. Ik ben zó blij. Het í­s toch wat. Je hebt het éérst aan mìj gedacht. Ik mag een vers voor jou, of nee, ik weet iets beters. Een kleine wens. Blijf altijd lief ,vrolijk en tevree, en je wordt een heel gelukkig mens. ^_^ Dat dus :D

Myrte -

Steph je haalt twee dingen door elkaar :-P http://nl.wikipedia.org/wiki/Poeziealbum http://nl.wikipedia.org/wiki/Vriendenboekje

Steph -

Mjah, maar ik vond die van mij grappiger :)

Chris -

Steph, je hebt talent :) Enne Myrte…ik kijk al uit naar je volgende bijdrage. Steph heeft veel te weinig te vertellen om genoeg leesvoer te leveren :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous