CPC Loop Den Haag

20x30-CPVK0660Vorige week zondag was het dan zo ver. De CPC loop waar Myrte een stukje over meende te plaatsen op deze site. Ik had dit keer besloten in plaats van 10km de 5km te lopen. Dit had vooral een praktische achtergrond: in de winter is het niet fijn trainen, dat is dus ook weinig gelukt. Daarnaast heb ik na de Dam tot Damloop echt 2 maanden goed last van mijn heupen gehad. Ik had me dus echt voorgenomen om dit jaar een “leuk lopen” programma te hebben. Eentje waarin ik mezelf tussendoor niet stuk maak, maar lekker kan blijven groeien. Want ondertussen is het me wel heel duidelijk dat ik verder wil. Het voelt goed en loopt steeds beter. Ik begin het naar mijn zin te hebben nu de grote druk van op tijd ver genoeg komen achter me ligt. Ik wil dit jaar mijn tijd goed gebruiken. Ik was ook echt tevreden over mijn resultaat. Heb mezelf heerlijk kunnen pushen door erg op te trekken aan mensen die ik eigenlijk net niet bij kon houden. En gelukkig heeft de oproep tot sponsoring ook wel wat opgeleverd. Heel erg fijn om te zien en voor mezelf dan ook fijn om te weten dat ik mijn best heb gedaan! De uitdaging van Rob is aardig gelukt: 9km/u gemiddeld wilde hij zien. Als je mijn uitslag bekijkt dan zie je dat het bij machte van minimale afronding gelukt is! En dat is boven mijn normale tempo. Bedankt voor het zetten van een reële uitdaging Rob! Waar ik bij de Dam tot Damloop echt in de onderste 10% zat ben ik hier in ieder geval aan het klimmen naar het middenveld. De Dam tot Damloop dit jaar zal zeker ook weer door gaan. Daar ga ik echt voor de 16km en wil ik goed en niet total loss de finish bereiken. Het volgend jaar de 10 in de CPC en nog een extra run met een aantal Search BV medewerkers meepakken. Ik ben benieuwd hoe dat gaat lukken! Ik zal in ieder geval de sponsors nog een bedankje schrijven. Ik heb de namen van de ;EJF doorgekregen zodat ik dat zelf kon doen, leuk persoonlijk dus! [gallery ids=“2950,2949,2948,2947,2946,2945,2944,2943,2942,2941,2940,2951”]

Adding content to the end of the web.

Next
Previous