BrainDead: Een onverwacht grappige serie

BrainDead

Deze week logeert Rina bij ons, omdat ze heeft besloten stage te lopen bij Sligro. Een ontzettend leuke en stoere keuze van haar om te doen! Het is wat dat betreft ook wel een mooie week geweest, zowel bij Sligro als thuis. Het nadeel als er iemand een week blijft, is dat je samen ook achter de TV terecht komt. ’s Avond heb je natuurlijk wel zin om iets te kijken. Maar met andere mensen loop je nooit synchroon met wat er gekeken wordt. Vaak blijft er maar één optie: samen iets aanzetten waar je beiden nog niet mee gestart ben. In dit geval hadden we alleen helaas bijzonder weinig te kiezen: We hadden enkel nog BrainDead. BrainDead is een serie over ruimte-insecten die Washington veroveren. Een serie waarvan je je afvraagt waarom je hem eigenlijk hebt staan. Maar, geen keus, dus geprobeerd. En tegen alle verwachtingen in, is de serie grappig zonder slapstick en overdreven cheesyness. Hij is leuk, vermakelijk en eigenlijk serieus ook best goed. Je verwonderd je over zaken en er gebeurt best veel. Er zit een behoorlijk plot in, de personages zijn boeiend en verschillend en de ontwikkelingen zijn grappig en fris. Daarnaast heeft de serie een vette gimmick: Wat er de vorige keer gebeurde wordt met een liedje samengevat. Erg grappig! Een dikke aanrader, waarbij ik me besef dat je haast niet te overtuigen bent. Ik snap dat een serie over ruimte-insecten niet goed kan zijn, maar hij is het echt!

KIJKEN!!!!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous