Vakantie en visite

Dat was hem dan, de zomervakantie van 2020! Een vakantie waar ik goed naar uitgezien had nadat de mei-vakantie voor ons (en de rest van de wereld) in het water viel. En eigenlijk is het een goede vakantie geweest. Een overzichtje van gebeurtenissen in een ogenschijnlijk lange blog, maar het zijn vooral plaatjes 😁:

Uitjes

De eerste week zijn we thuis gebleven. Dingen opgeruimd, dingen afgeklust en gewoon leuke speeluitjes en wandelingen gedaan. Aeron en Elias hebben veel met de kinderen uit de buurt kunnen spelen en Aeron heeft ineens besloten dat hij kan fietsen. Na erg lang zonder enige voortgang naast hem gerend te hebben besloot hij het ineens te kunnen! Zoals vaker met kinderen ging ineens de knop om 😀.

Ardennen in België

Toen een weekje naar Center Parcs in de Belgische Ardennen. We hadden deze nog geboekt staan en het is gelukkig goed bevallen, alhoewel het natuurlijk een beetje vreemd was. Gezien het toch overal druk was hebben we vermeden uit te eten (wel gehaald en besteld) en hebben we af en toe sommige plaatsen of zelfs natuurwandelingen verruild voor andere plekken die minder druk waren. Door de bank genomen ging het goed en hebben we allemaal goed genoten.
We hadden er een wagentje gehuurd omdat Aeron op de eerste dag zijn enkel verstuikte, maar dat was ook goede fun om een beetje mee rond te rijden. We hebben weer erg kunnen genieten van de natuur en hebben ook een paar keer ’s ochtends gezwommen tot we het te druk vonden worden (officieel mocht je 2 uur, maar veel hielden zich hier niet aan waardoor het dan toch op liep).

CampZone Online

Dan was dit jaar CampZone natuurlijk ook goed geraakt door de Corona maatregelen. Evenals The-Party is deze dan maar verplaatst naar online. Met 11 dagen streamen had de crew wel even andere koek voor de kiezen. Ze hebben zich er knap en leuk doorheen geslagen met compo’s, workshops, fun en originele spellen. Zelfs de Bingo vond online doorgang en er was ook weer een erg vette badge!
Verdrietig hoe het niet door kon gaan real life in een grasland, maar een erg goed alternatief gepres(en)teerd door de crew!

Kijk hier vooral nog wat beelden terug: https://www.twitch.tv/campzone

Bekijk op Instagram
Bekijk op Instagram
Bekijk op Instagram

Verjaardag

Vervolgens was ik ook jarig. Dat hebben we klein gevierd en ik kreeg een Nintendo Switch voor mijn verjaardag. Erg top, het is wederom een console die goed op het plezier in steekt en voor kinderen is hij het meest toegankelijk. Veel spelletjes kan je hulp voor kinderen in aanzetten. Paw Patrol deed het om te beginnen erg goed, maar sinds dat we Mario Kart 8 hebben is Aeron helemaal verliefd en gaat het zelfs best aardig 😃.

Daarnaast kreeg ik ook een “Lego”-puzzel van ca 2000 stukjes: Mario en Yoshi. Daar vermaak ik me ook nog goed mee, hij vordert langzaam 😋.

Weekend Cadzand voor Astrids verjaardag

Ook Astrid haar verjaardag werd weer leuk gevierd, dus reisden we af naar Cadzand waar we ook een paar overnachtingen hadden geboekt om er een lang weekend aan zee van te maken. Het was erg fijn iedereen weer eens te zien en ook om de jongens met de zee te confronteren. Dat maakt toch altijd erg veel indruk!
Ik citeer: “Wow! Die is groot! Die is wel 12-2-42-9-8!"
Over eenheden werd verder niet gerept.

Het was ook daar fijn om eruit te zijn!

Paul op visite

En het laatste weekend kregen we dan ook nog Paul op visite. Ik ken hem sinds CampZone 2002 en ieder jaar kenden we elkaar een stukje beter, tot we uiteindelijk ook nog voor hetzelfde bedrijf gewerkt hadden. We hadden Paul al vaker uitgenodigd om een keer te komen en dit weekend was het dan zo ver.

De jongens konden het enorm goed met hem vinden en Aeron was er echt verdrietig van toen hij ging. Het was erg fijn om bij te praten en gewoon samen te relaxen. We zijn zelfs naar de Maashorst geweest om toch even buiten te zijn. Dat was uiteindelijk ondanks de hittegolf best goed te doen.

’t Natte Laand

Dan heb ik vandaag nog een extra vrije dag genomen om met Aeron, Elias en Iris naar een water-wandelpad te gaan dat Myrte aanraadde: Wandelroute ’t Natte Laand op landgoed Haarzuilens. Ze had hem met Vesper al gelopen en ondanks dat dat eigenlijk niet geheel goed was afgelopen, was het wel heel leuk geweest.

Het toeval bracht dat Myrte en Vesper vervolgens voor die dag met ons probeerden af te spreken zodat Aeron en Vesper weer eens samen konden spelen. Heel grappig, want zo konden ze met ons mee naar hun eigen ontdekking.

We besloten erg vroeg in de morgen te gaan en dat was verstandig. Het ging al snel bakken. Maar we hebben het enorm naar de zin gehad en de kinderen waren dol-enthousiast!

Geëindigd met een ijsje en huisgemaakte ijsthee was het een groot succes!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous