Deze blog is mijn persoonlijke blog en gaat over de persoon, niet de professional, Steph Janssen. Ik plaats hier wat ik leuk vind en waar ik zin in heb. Zonder missie, zonder doel. Want ik geloof in persoonlijke blogs zonder doelstellingen. Een plekje waar je op het internet aanwezig kan zijn zonder plan. Waar mensen, bekend of onbekend, kunnen reageren zonder dat het een “toegevoegde waarde” heeft, maar gewoon een gesprek is.

Buiten deze blog werk ik als Product owner networking & security squad bij ON2IT.
In mijn vrije tijd organiseer ik evenementen als CampZone en The Party.

Ik ben erg gestructureerd in mijn werk en presenteer regelmatig aan geïnteresseerden hoe ik met betrekkelijk low-tech oplossingen structuur kan vasthouden. Vooral overgehouden aan Duh-Events met onderwerpen als Social-Project-Management, Gaming en jeugd, marketing en aanverwante zaken heb ik hier veel in opgestoken.
Gezien we veel doen met vrijwilligers die overal en nergens wonen, vind ik het ook heel erg leuk om me te verdiepen in slimmer werken. We zijn altijd opzoek naar betere tools, handigere omgevingen en fijne communicatie. Bij ON2IT is dit natuurlijk ook een aanwinst.

Buiten dit alles mag ik graag programmeren en met wiskunde spelen. Een van mijn hobby’s hierbij is programmeren in Golang, waar ik een cursus voor volg en bijvoorbeeld CodinGame mee speel.

Verder kan je me hier vinden:

Interests

  • Gamen
  • Golang
  • Wandelen
  • Working smarter

Latest