Illuzion Langoodies 4 14-01-2005/16-01-2005

Vrijdag 14 januari

Oosterwolde Na een verschrikkelijk drukke week en de nacht ervoor pas om 2:00 uur ’s nachts terug gekomen te zijn van een campzone vergadering was ik vrijdag morgen pas om 8:00 opgestaan. Dat zorgde ervoor dat ik om 10:00 uur op mijn werk arriveerde. Daar was dus ook om 18:30 pas weer klaar. Goed, snel naar huis en daar snel eten en inpakken! 20:00 uur kwam ik thuis aan, en binnen een uur was ik good to go 😊. 22:00 kwam ik aan op de lan. De lan was op dat moment al 12 uur open! Deze hotel lan begon vrijdag om 10:00 uur ’s morgens, en zou pas ophouden op zondag avond om 22:00. Dat is 60 uur! Helaas had ik dit weekend eigenlijk sowieso al geen tijd. Ik ging dus ook thuis slapen om nog wat dingen gedaan te krijgen. Het jammere is dat dit weer zo’n typische lan is waar je gewoon eigenlijk helemaal niet weg kan blijven! Oosterwolde ligt overigens wel in the middle of nowhere 😊. Gewoon een half uur van de dichtsbij zijnde snelweg af (Assen en Dronten zijn allebei een half uur rijden). Het ligt op het randje van Friesland tegen Drente aan.

Hotel de Zon: de locatie van Langoodies 4 Daar aangekomen was ik toch wel stevig onder de indruk van de locatie, het was echt een mooi hotel! Het was in het hart van het dorpje, en bij een kanaal. Qua ligging was het briljant: tegenover een snackbar en pizzeria, en ongeveer 20 stappen van een shoarma-toko 😊. Chris en Formatking kwamen even helpen met mijn auto uitladen. Toen Formatking zag dat ik centrale deurvergrendeling had begon hij dat hij het ook wel erg graag wilde hebben. Chris voegde er meteen aan toe dat hij het niet had. Toen me dat verbaasde gaf Chris aan dat hij dus liever had dat The_Resetter mijn auto open brak 😉. Ik heb zelf niet 1 keer met mijn spullen hoeven lopen (ik had weinig bij, en iedereen had meteen alles, ben ik via de voordeur naar binnen gegaan. Dat blijk om te lannen een tactische vergissing aangezien daar de ouders van Marcus en Astrid zaten, samen met hun zoontje Andries. Dat was dus meteen gezellig in gesprek en toen ook Chris– en Marcus na verloop van tijd aanschoven, evenals Jeannette en Henk, was het toch al gauw 0:00 toen ik eens ging kijken waar Chris– en Formatking mijn pc etc. verstopt hadden 😊.

Wieke, mijn buurvrouw Op mijn plaats aangekomen maakte ik kennis met mijn buurvrouw, die toch onderhand wel erg benieuwd was voor wie ze al de hele dag een plaatsje had moeten vrijhouden. Ze was in elk geval goed gezellig en we hebben in het weekend heel wat met haar gelachen 😊. Ik heb tot een uur of 06:00 uur zitten lannen. Voornamelijk een beetje dc-en en proberen toch weer een stukje verder te komen met Prince of Persia: Warrior within en Need for Speed. Met beide spellen ben ik zo ontzettend ver dat het verschrikkelijk moeilijk is geworden. Ik heb Hiekie nog een paar keer aan mijn plaats gehad, en beloofde dat ik hem de volgende dag weer wat dingen zou bijbrengen 😊. Dat is natuurlijk altijd gezellig. Ik begon op een gegeven ogenblik toch wel erg brak te worden, dus ben toen naar huis gereden, waar mijn vriendin al weer een uur later uit bed moest voor haar rijles 😉.

Zaterdag 15 januari

Internetvision Computers Allereerst eens goed uitgeslapen, ik was echt brak, zowel van de week ervoor als de vorige nacht 😉. Om 13:00 uur ben ik opgestaan, en heb ik heerlijk worstenbroodjes ontbeten bij een opgenomen aflevering van The Simpsons. Daarna snel wat klusjes voor die dag gedaan en toen vertrokken. Ik was rond 15:00 a 15:30 weer bij de lan. Chris lag te slapen, dus ik vroeg Lianne of ze mee wilde naar Internetvision, de winkel van Marcus.
Niet dat ik iets nodig had ofzo, maar na al die tijd was ik toch wel erg nieuwsgierig ondertussen naar zijn winkel. Daar zat Marcus in een aardig leegverkochte winkel met personeel en klanten te praten. Aangezien ik niets moest hebben heb ik slechts voor zo’n 60 euro inkopen gedaan :S. Ik vond het een speciale shop omdat je zo de werkplaats in kan kijken. Dat is heel ongebruikelijk.

Chris en Andries. Wie welke is zeg ik niet.. Daarna weer terug naar de lan, waar Astrid en Marcus zijn ouders weer in het cafe zaten. Nog even gezellig mee gebuurt, en nog eens goed gekeken naar de toch wel opvallende overeenkomst tussen Chris– en Andries 😊. Iedereen keek Astrid en Chris daarna wantrouwend aan 😉 😉. Aangezien het gezellige mensen blijven zijn we nog een flinke tijd blijven hangen.
Daarna achter mijn pc een beetje zitten DCen, en Freelancer herontdekt. Formatking, Sgt.Mark en Razor9063 deden mee, en het was heel gezellig. Wellicht ga ik thuis maar weer een server draaien van deze game. Even kijken nog hoe het met die RPG versie zat?

Het netwerk ’s Avonds nog even langs Hiekie geweest, wie ik had belooft nog even wat bij te brengen over netwerken en de monitoring. Daarnaast ook meegekeken naar Kerio, die overigens verrassend stabiel was dit keer bij toch 250(?) actieve bezoekers. Ik heb enkel meegemaakt dat je ooit meerdere keren moest proberen voor je op MSN kwam, maar wanneer je erop zat bleef het goed. Ik heb het hele weekend ook geen enkel probleem met het netwerk gezien of gehoord, het liep allemaal als een zonnetje. Hiekie en Joost zaten overigens alletwee te monitoren, in goed verdeelde shifts. Wel een heel grappig detail was dat voor de 4e keer geen gateway op het blaadje stond 😊. Hiekie is daar ook goed mee geplaagd 😊.

Undefined bij de bar Eerst ben ik ’s avonds met Sgt. Mark, Formatking, Razor9063, Chris en Lianne naar de lokale schapendealer geweest. Mijn pizza was er iets minder, maar Chris– en Lianne’s Donner Kebab schotels zagen er subliem uit. Chris heeft er nog even een stuk huid achter gelaten op een gloeiend hete radiator bij het vertrek 😉. Marcus nodigde ons later uit om gezellig aan de bar te komen later op de avond. Marcus, Astrid, veel crew van Illuzion, een man van GamesFM, wat bezoekers, en natuurlijk Chris en Lianne waren er allemaal bij. Hier werden zeer gezellig wat biertjes weggeklokt en heel wat gebuurt 😊. Ik heb me krom gelachen en het stond me echt weer goed voor ogen waarom ik ook alweer naar deze lan was gekomen! Na een paar uur waren de meesten er overigens wel helemaal doorheen. Het was een druk en zwaar weekend voor ze, dus we zijn lachend uit elkaar gegaan, en ik ben beneden weer verder Freelancer wezen spelen. Om 4:00 uur heb ik ook Simcity met de Rush hour expansiekit nog eens geinstalleerd, dat had ik eigenlijk nog niet bekeken. Na de tutorials doorlopen te hebben en een beetje geprutst te hebben ben ik rond een uur of zes weer naar huis gegaan, wat dit keer wel een zware rit was 😉.

Zondag 16 januari

Razor9063 Zondag was ik om 14:00 al terug. Ik ben meteen weer lekker gaan Freelancen met Razor9063. Een hele gezellige middag doorgebracht, naast Chris, Lianne Razor9063 (Steef) en Wieke. Tussendoor nog even voor Lianne en Sgt.Mark een eindbaas verslagen in Prince of Persia: Warrior within 😊. Wat me opviel bij deze lan was dat waar de meeste lans om 13:00 a 14:00 langzaam beginnen leeg te lopen, deze lan echt vol bleef. Rond een uur of vijf werd ik verzocht nog even langs de GamesFM studio te komen waar ik een interview deed met deze enthousiaste jongens. Dat was domweg gezellig en ze lieten me nog mee doen met een competitie ook. Als ik met een powerball boven de 9000 toeren kwam mocht ik er een hebben. Dit lukte me nog ook! Woei!! 😊 😊 (10742 toeren).
’s Avond gingen we nog even naar de snackbar tegenover om gezellig te eten met Chris, Lianne en Razor9063 dit maal. Echter na een paar minuten liep zo’n beetje de hele Illuzion crew stom toevallig binnen. Flink aanschuiven dus! En zo hadden we per ongeluk toch nog het gezamelijke traditionele afscheidsmaal met de organisatie. Het was allemaal erg lekker, en zo krap als we zaten, zo gezellig was het! Pas rond een uur of 18:00 begon de zaal echt een beetje leeg te lopen, en rond 21:15 uur begonnen de laatste bikkels pas op te breken 😉. Rond een uur of tien reed ik ’s avonds weg, een groot gedeelte was al opgeruimd. Op aanwijzingen van de crew ben ik dit maal binnendoor gereden, en was ik dus gewoon 30 minuten eerder thuis ofzo? :S. Alle ritjes ervoor heb ik dus blijkbaar flink omgereden 😔.
Ik heb in elk geval een geweldig weekend gehad, vele leuke mensen weer eens ontmoet en gesproken en echt gerelaxed. De volgende keer ga ik dus absoluut weer!

Website van Illuzion
Mijn foto’s van Langoodies 4
Chris– zijn verslag op Gameparty.net

Adding content to the end of the web.

Next
Previous