Stoppen met het nieuws (rant)

Steph -

Fijn om te zien dat meer mensen het zo hebben hoor! En ik kan me er wat bij voorstellen, maar ik denk dan ook dat je het grote nieuws toch wel zo gehoord hebt :) Er zijn inderdaad voldoende sites die wat trager maar wel gebalanceerd verslag doen!

Robert vE -

geweldig artikel Steph ! Herken volledig wat je schrijft.

Steph -

Tnx :)

Anja -

Goed stuk!! Ik volg ook al jarenlang het nieuws niet meer. Iedere keer als ik in de trein een krantje pak, weet ik weer waarom. Wel volg ik de wetenschaps, technologie en gezondheids secties van een aantal van de sites die je noemt, plus ben ik sinds het begin al lid van de correspondent. Soms is het wel raar om de nieuwtjes te te missen waar iedereen het over heeft, of de laatste te zijn die hoort van een of andere ramp, maar behalve dat dat soms wat vreemd is, ben ik blij het nieuws niet meer te volgen :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous