*Update!* Pech: Seat Leon weg...

Foto’s schadeWat ontzettend vervelend weer. Onderweg naar werk (Arnhem) reed ik op de laatste paar honder meter naar mijn werk. Ik reed op een voorrangsweg en zag een eind voor me een zwarte golf van rechts komen. Deze stopte gewoon netjes dus niets aan de hand. Toen ik de golf echter bijna passeerde trok deze ineens hard op. *POF*, airbags uit, stukje op twee wielen en stoppen maar.

In eerste instantie gaf de mevrouw in de golf aan dat ze het gevoel had dat ik te hard gereden had (niet dat dat wat uitmaakte volgens haar, aangezien ze zelf over haaietanden ging). Ik gaf haar echter aan dat zelfs als ik 160 gereden had, het een groot open kruispunt is waarbij ze me zelfs dan goed had moeten zien komen. Gewoon pech gehad, ze heeft me over het hoofd gezien. Zonder problemen hebben we de schadepapieren ingevuld en hebben we beiden onze weg vervolgd. Haar neus zat aardig in elkaar en haar nummerbord was eraf. Bij mij lijkt de schade wel wat serieuzer. Volgens het schadebedrijf kan ik me oprecht zorgen maken of hij nog wel gerepareerd wordt. Airbags schijnen heel duur te zijn en die zijn er 2 geklapt: 1 over de gehele rechterzijkant en 1 uit de stoel.

Met een beetje pech wordt het dus een nieuwe auto uitzoeken terwijl ik echt nog niet uitgenoten was van mijn Seat :(.

Enfin, de leasemaatschappij en het schadebedrijf zullen daar nu over discussieren dus afwachten maar…

De foto’s vind je hier

Ik rijd nu in een vervangende auto. Ik dacht dat de pausmobiel enkel op maat gemaakt en uniek was. Toch heb ik hem meegekregen. Wat een spuuglelijk traag ding: De Skoda Roomster. (Let op het feit dat de achterramen groter zijn om echt dat authentieke pausmobiel idee te krijgen…)

Roomster

*UPDATE*

Het schadebedrijf laat weten dat de schade gerepareerd mag worden dus over een paar weekjes zit ik weer in mijn eigen auto.

Technorati: ((Seat Leon)), ((Skoda Roomster)), ((Autoschade))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous