Weekend: Visite, Tuin, Huis en PS3

Afgelopen vrijdag ben ik dan eindelijk bij Herman en Lieneke op bezoek geweest om hun appartementje eens te zien. En het ziet er enorm mooi uit, mooie meubels en leuk ingericht. We hebben daar ’s avonds de film Ballistic gekeken. Opzich was hij wel grappig, maar erg verwarrend. Als beide partijen vanuit de overheid werken en overheid zijn wordt het lastig te volgen allemaal. Maargoed, met onze eigen ondertiteling (wat wij erbij verzonnen) werd het wel een hele komische film :).

Zaterdag stond in het teken van werk, de hele dag heb ik een beetje zitten werken aan mijn 2e2 werkzaamheden. Wel ben ik ’s middags nieuwe kleren wezen kopen. Een drietal nieuwe broeken, twee shirts en een nieuwe blouse. ’s Avonds heb ik Herman zijn Blueray versie van Ocean’s thirteen gekeken met Iris en mijn broertje. Ik moet zeggen dat het blueray verhaal echt mooi is. En de film was uiteraard weer eens bijzonder de moeite waard. Ocean’s Thirteen gaat eens een keer niet om een kraak maar een andere insteek. Ik heb er in ieder geval flink van genoten!

Zondag ben ik de hele dag bezig geweest met werken in huis en in de tuin. ’s Middags is mijn vader met Annemarie op visite geweest en heb ik een mooi kunstwerk voor mijn verjaardag gehad. Een bloemetje, gemaakt van glas. Die staat erg mooi op de glazen tafel. ’s Avonds ben ik bij Freddy en Kim langsgeweest, waar we wat gegamed hebben op hun nieuwe aankoop, een PS3! :)

Technorati: ((Herman)), ((Lieneke)), ((Ballistic)), ((Ocean’s thirteen)), ((blueray)), ((PS3))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous