Weer beter, op tijd voor de laatste dag

Nou, dat zit er ook weer op. Dinsdag heeeeel beroerd geweest, woensdag aardig en vandaag gaat het eigenlijk wel weer goed, ondanks dat ik gisteren van 6:45 tot 18:15 gewerkt heb.

Vandaag is dan de grote dag voor mij: Einde Wegener / Getronics PinkRoccade, einde tijdperk van 7,5 jaar. Ik heb het hier altijd verschrikkelijk naar mijn zin gehad. Ondanks dat het heel raar is voor iemand die in de detachering zit om zo lang bij één klant te zitten heb ik het als logisch ervaren. Over de jaren zijn er veel verantwoordelijkheden, ontwikkeling en groei geweest waardoor het altijd nieuw, fris en uitdagend is gebleven. Maar nu is het dan toch eens zover om verder te gaan. Ondertussen ben ik ook al een aantal dagen aan de gang geweest bij Vitens, het nieuwe bedrijf waar ik werk. Qua technologie is het bijzonder interressant en gelukkig zitten er tot nog toe net als bij Getronics / Wegener het geval was gewoon leuke collegae en gezellige mensen. Ik heb er dus wel echt zin in.

Maar goed, ik ga mijn oude collegae dus wel bijzonder missen. Joop, Jasper, Deflin, Jacob, Patrick, Arthur, Edwin, Willeke, Hans, Menno, etc. etc. etc. Met name Joop, aangezien ik daar al jaren kamers mee gedeeld heb en ik denk zo’n 7 jaar continue mee gewerkt heb als directe collega en partner.

Helaas begint volgende week wel meteen mijn vakantie, want CampZone staat ook weer voor de deur, maar daarna zit ik dus fulltime bij Vitens.

Technorati: ((CampZone)), ((Getronics)), ((Wegener))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous