Zucht, autoinbraak

Stefan -

Hahaha, sorry Steph, maar dit is dan wel weer grappig :) http://dump.mennes.com/blog-steph-carglass.jpg

Mattijs -

Elke keer dat ze mijn ruit ingeslagen hebben, hebben ze niks meegenomen… gelukkig hebben ze bij mij telkens gewoon een hamertje gebruikt of iets. Maar uiteindelijk is het dezelfde reden als waarom is zo’n hekel aan tanken heb… zinloze tijd verspilling voor iets waar ik helemaal geen zin in heb. Autoruiten laten fixen is dat in het kwadraat. Ik heb zelf ooit een keer m’n ruit in moeten tikken wegens geen reserve sleutels in de buurt en ‘iemand’ had de sleutels binnen laten liggen. Netjes het hele raam vol met duct-tape geplakt, tikje met de hamer, ruit schoon eruit en ik had natuurlijk vooraf gebeld met carglass over welke ruit ik moest hebben. Als het altijd zo zou kunnen zou ik er veel minder problemen mee hebben.

Steph -

Jup, google heeft ook humor :)

Joost van Steenderen -

Ben je mooi klaar mee… Gelukkig hoef ik hier in Japan mijn deuren niet op slot te doen, dat zelfs met satnav op het dashboard :)

Steph -

Wordt er daar niets gestolen? Dat klinkt erg goed! :) Maar serieus?

Steph -

Jah… Voor die 40 euro spulletjes hadden ze van mij ook wel mogen aanbellen. Had me een hoop ellende bespaard…

Adding content to the end of the web.

Next
Previous