Zucht, autoinbraak

ZuchtLekker dan. ’s-Ochtends opstaan, je gaat in je auto zitten en bij het starten hoor je dat het anders klinkt dan normaal. Rechtsachter zie je dat je raam ingeslagen is. Wat een prettig begin van een dag van beslommeringen. Er is voor 4 tientjes aan rommel buitgemaakt en verder niets waardevols weg. Mijn telefoonlader is losgetrokken maar hebben ze op de achterbank gegooid. Ze zullen wel een andere telefoon dan ik hebben. Mijn autoradio met navigatie etc. zit er gelukkig gewoon nog in. Kortom, eigenlijk niets interessants weg. GrrHelaas begint daar het echte circus natuurlijk pas. Eerst de leasemaatschappij bellen die gelukkig begripvol en vriendelijk zijn. Ze regelden meteen dat ik door kon rijden naar Autotaalglas en melden de schade aan. De volgende stap is aangifte doen op politie.nl. Jammer genoeg heb ik daar weer een hoop gegevens voor nodig die ik niet bij de hand heb, dus deze kan ik later vandaag pas afronden. Op naar Autotaalglas, waar de man meteen erg vriendelijk begint met een kopje koffie en oprechte meevoelende irritatie. Ze hebben het raam met een schroevendraaier gesloopt. Dat lijkt niet makkelijk gegaan te zijn. Ze hebben 2 lijsten enorm beschadigt en de chromen strip eronder ook. Bijzonder veel schade met vrijwel geen gewin. Nu moeten ze de hele lijsten, strips en alles vervangen. Dit heeft Autotaalglas niet op voorraad. De dealer helaas ook niet. Die reageerden ook echt vriendelijk en gaven meteen aan dat tot hun grote spijt al deze materialen even op zich zullen laten wachten. Teveel onderdelen. Nu dus lekker rondrijden met een plastic ruitje en verder met de papier en registratie handel. Machteloos en vol frustratie dus :( In ieder geval ieder bedankt voor de reacties op de social media, klote blijft het!

Comments oude systeem

Stefan -

Hahaha, sorry Steph, maar dit is dan wel weer grappig :) http://dump.mennes.com/blog-steph-carglass.jpg

Mattijs -

Elke keer dat ze mijn ruit ingeslagen hebben, hebben ze niks meegenomen… gelukkig hebben ze bij mij telkens gewoon een hamertje gebruikt of iets. Maar uiteindelijk is het dezelfde reden als waarom is zo’n hekel aan tanken heb… zinloze tijd verspilling voor iets waar ik helemaal geen zin in heb. Autoruiten laten fixen is dat in het kwadraat. Ik heb zelf ooit een keer m’n ruit in moeten tikken wegens geen reserve sleutels in de buurt en ‘iemand’ had de sleutels binnen laten liggen. Netjes het hele raam vol met duct-tape geplakt, tikje met de hamer, ruit schoon eruit en ik had natuurlijk vooraf gebeld met carglass over welke ruit ik moest hebben. Als het altijd zo zou kunnen zou ik er veel minder problemen mee hebben.

Steph -

Jup, google heeft ook humor :)

Joost van Steenderen -

Ben je mooi klaar mee… Gelukkig hoef ik hier in Japan mijn deuren niet op slot te doen, dat zelfs met satnav op het dashboard :)

Steph -

Wordt er daar niets gestolen? Dat klinkt erg goed! :) Maar serieus?

Steph -

Jah… Voor die 40 euro spulletjes hadden ze van mij ook wel mogen aanbellen. Had me een hoop ellende bespaard…

Adding content to the end of the web.

Next
Previous